Wednesday, July 27, 2011

wajah nak fansi je.

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:57 PM

hari ni da masuk hari khamis so meme tak menyempat lah nak buat wordless wednesday yang org salu dok berebut2 nak buat naknak tetiap hari rabu dan dan la kan sebab rabu stat hurup wau dalam bahasa omputih. owwwhh. niat nak buat tibe tibe dah terKhamis plak. so, lupekan ajelah.

sila tengok last post aku bila and sekarang baru nak mengadap menghendap menghapdet blog kesayangan yang da bertahuntahun ni. kalau aku ade anak, da 4 tahun da umor nye same macam umo blog aku dipublishedkan. sila sila lah jugak like page aku yg ohzila tu. like aje xde hal kan bro sis? hehehe.

janganla awkward sangat tgok template blog aku yang serba serbi baru ni. background aje xnak kalahkan corak2 ala tadika kan. konon2 life macam nak funky je nak ade pelangi bole naik turun aje, nak ade gula2 sweet candy ice cream oh. ni la kan zaman kanak2 sape bole lupa. kalau korang lupa tu bukan masalah aku. ha ha.

lepastu silelah sudi2 dengar lagu background yang bole menaikkan star suka kat blog aku ni. lagu Matahari dari Maya lama gila xdengar so aku bukan nak jadi evergreen ke hape tak tak sama skali. mmg aku punya genre sebegitu dan tak brape nak layan lagu2 baru zaman sekarang ni. entah nape tak mencabar kevokalan langsung nak menjerit aje tau baik aku suruh adik aku masuk audition jugak.

ok. skali jugak mahu cerita pasal diri sendiri yang suka cari pasal, xnak pantang bila sakit, main makan, main sebat je ape nak makan makan. last2 haritu aku makan telor, malam2 muntah2 depan longkang kat rumah. sorila. habis ayam masak zalila aku makan plus cendawan goreng tepung yang aku jamah dibuang balik. perut meragam nak2 lepas opret ni. and satu benda lagi aku prasan kat diri aku ni, lepas opret keje aku asyik nak meradang aje. mana tak nama penyakit pun radang usus je. haih.

sekali tetibe rindu emak dan adik2. nangis tak guna. titik.

ok. tahu tak esok bola Malaysia lawan Singapore so kalau ade rm60 sekarang aku da pi da. 30 tiket 30 lagi tambang bas p balik pi dengan penyokong fanatik Malaysia. si Abdulhelmi rakan kesayangan mengajak punya mengajak maap rezeki tak sampai nak p dengan hang nak dating sayang sayang ngan hang. da la esok aku cuti tibe2 xleh plak nak p.

T____T

ade sape2 sudi nak kasi rm60.
xpela. tengs

Malaysia sayang gol baik baik ek kasi 2-0 pun jadila.

di bawah ade lah satu gambar satu ketika haritu masa nak klua ngan membe pi snap jap, so gamba ni ade la bau basi skit sebab baru kutip nak upload skrg untuk entry ni. gambar terbaru belum lagi, sebab xde camera yang nak tangkap gambo aku ni. tau la tak potojinik.



gua senyumla sikik even xjadi.
cistarttt!


imageimage

4 comments:

-Faridz- said...

haha kire ok le tuu~

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hehehehhe...

Nini Hartini said...

lama dah x dgr lagu matahari tu. jejeje.. mcm lagu raya pulak rasanya haha

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hahaha. sedap kan

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea