Wednesday, July 13, 2011

rindu zaman sihat

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:13 AM
kan kan. =.=

sekarang masih sakit lagi dengan surat ber'mc' 2 minggu and baki2 hari yang ada harus digunakan sebaik2nya supaya lepas ni xmenyesal dah and tak tercari2 cuti yang lama kang tension datang balik penyakit dan sakit dn masuk wad kena cucuk sana sini tak boleh bangun.

terima kasih yang sudi ambik tahu pasal saya sakit itu ini dah ok ke belum and macam2 lagi greetings yang korang bagi rsa terharu sebab aku masih lagi di hati korang. oh oh. sekarang jahit opret dah semakin ok and xdela masalah sangat cuma perut kembung menyebabkan saya sembelit tak berak2 so makan pun sakit and xpasal2 p hospital Changkat Melintang semalam tengah2 malam tau. punye la lama kena tahan kat emergency ward. nasib baik xkena tahan betul2 je. xnak aku. serik dah.

jalan pun dah semakin ok dah tak tersingguksingguk ntah macam hape. cuma aku stil xleh nak berisn, gelak, batuk sebab kalau aku melakukan aktiviti tu mesti sakit. and pada kawan2 yang aku xbgtau aku sakit masuk hospital ape sume, mintak mahap bebanyak and janganla marah aku xkan aku nak gtau, kang macam hape plak terhegeh2 kan nak suruh macam mintak simpati. aku merasekan macam tu je la. so jangan marah aku ye. aku xnak susahkan korang. tu aje.

skrg macam2 plak pahantang nye nak nak tang makan. mak ai. macam2 xleh makan. telor xleh, ikan keli xleh, mak ai. last2 makan sup haje lah. sup sup sup lepastu ikan bilis. mak ai. yela. aku xnakla bentan kang satu kes plak. dah kena buat keje. xpasal2 kan.

so, nasibla tengah2 sakit ni and harap2 saya boleh sembuh ngan cpatnye and mahu kembali normal seperti kanak2 lain yg sednag membesar. kanak2 ok. haha. rindu zaman sihat.


imageimage

11 comments:

ZWAN SABRI said...

Xpe, sakit ni bagus jugak sbb manghapuskan dosa2 kita.. btw, Zwan doakan smoga Zila cepat sembuh.. amin! ;)

MySuaraBlog: Trend Tindik Alat Kemaluan

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

mekasih zwan :)

-Faridz- said...

smoga cpt smbuh~

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

mekasih faridz :)

Encik Amman said...

moge cepat sembuh ok

waalllaa! said...

semoga cepat sihat..u sakit ape dear?
I pun tengah sakit jgak ni..sakit hati..
hehe..sakit hati ngan perangai orang..hihi

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

mekasih cik amman

walla: kenapa ni...chill ok .i ok je.

syashafie said...

take care ! :)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

mekasih syashafie

Ohno!!! said...

Assalamualaikum....
semoga cepat sembuh sepenuhnya :D

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

waalaikumsalam

mekasih tau

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea