Thursday, October 21, 2010

mah mah mah wat happened to u..??

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:12 PM

apa ye nak jadi pada dunia kite sekarang. makin lama makin teruk. saya pon tidakla sesempurna mana. tapi tidaklah sampai nak menghina Islam. mule2 saya postkan Saleh George Samsa. sekarang saya postkan pulak berkenaan dengan wanita yg mmg xasing lagi sebagai salah sorg pemimpin negara kita iaitu Datin Rosmah Mansur wife pada PM kite skrg. well, sangat memalukan. how come bole buat fashion show Islamic tapi tak tau batas2 aurat. k xpayah sembang la pasal aurat aku sebb aku pon chrekk. tapi taula jugak. nama pon Islamic. you should kno. die da memainkan sensitiviti Islam di situ. mmg aku xlayak nk ckp pasal hal ni. but, nampak xkat situ.

tah korg sendiri pikirla...kalau nak tgok lagi detail
apakah?
so pikir2kanla..

ramai facebuker suh die minx maap balik pada sume umat Islam tapi die bertegas juge xnak.ape ke degil bobonar. ha, pastu die sikit punye kuat die punye stand xmau mengalah bile ade yang suruh die pi bertaubat kat masjid ape tah hari ni iaitu hari Jumaat..so harap2 die buatla.xkan Najib nak diam je kan?malu kot.anda pemimpin negara kalau tau pimpin negara xkan tak tau nak pimpin bini..umah kata pergi kubor kata mari..renung2kanlah ye. xda syarat nak mati.anytime and anywhere.


korang tgok.manalah tak menghina Islam. dala fashion Show Islamic..see..camane pakaian die..pastu ade ke patut nama Muhammad tu dietrbalikkan pastu letak sesuke hati je kat kain baju tu tang dada. apsal la otak pendek sangat akalnye.camane lah kau bole jd bini PM.yela da jodoh kau. korang2 yang ade nama Muhammad ni tolongla kesah2kan sikit pasal ni. macam dipermainkan sesuka hati je. Muhammad tu kan maksud terpuji jadi haruslah diletakkan di tempat2 yang terpuji. nauzubillah lah mah mah mah.

i'm very pity of u.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


ohzila

2 comments:

sally said...

erm....
terok gak kak....
cmne la otak dye ni pendek sgt!
bodo x bertempat!!!!

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

ish3......
tu la pasal

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea