Monday, October 25, 2010

metro bongek

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:30 AM
saye terjumpe keratan ni di laman2 sooo SIAL..hahah..mmg klakau la dok baca cerita menggeletis ni. siyes lah klaka. kau memang bole masuk raja lawak astro.silekan silekan. kabar cerite akon kawen pon lagila klaka anak tekak dok gelak pecah perot. ceyt! sape la edit ni mmg aku tabik tabau la kat kau. syabas. anda berjaya buat orang gelak pada anda.haha. silekan bergelak tawa sekalian rakan dan saing2 yang dok baco blog kawe.akon akon. xde org len ke nak letak. zac afron ke adam lambert ke.haha.saya tak bole tengok lama2 paper ni. huhu.klaka wei.

0 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea