Tuesday, October 5, 2010

raya di kolej

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:32 PM
hari raya di kolej yang biasabiasa aje yang penoh dengan ucapan raya yang bagi aku setakat nak cukopkan korum aktiviti pada hari itu. aku baru je dapat gamba ni. so, tengs apis. feel nak raya pon tadek da sebab masa tu penin pikirkan test and esemen yang xsiapsiap agi. kalau nak tahu draf aku dan kamikami yang lain telah direject. tangkiu ustazah. i lep u so much!saje mahu mencapap gamba di sini. memperkenalkan dari kiri iqwat fahmi MBB, amer KBB, berbaju kurun hitam and sweet, aku lah of course and mista nabil.

+dats all+



0 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea