Tuesday, March 15, 2011

be strong Japan!!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:30 PM

assalamualaikum. ^_^

bukan nak dendangkan lagu, sambil bergitarama di pagi2 buta nanti mak bising sebab aku buat bising. aku dah xdop idea nak nulih ape kat sini. tengok berita terkini, sume pasal tsunami Japan. tengok berita Utama on pasal Tsunami Japan. bukak fb, bukak tumblr suma pasal Japan. T__T. sedih kan.

kite kat Malaysia ni kenala bersyukur gile2, aman lagi ni. xde malapetaka. sesungguhnya Allah tu, kalau die nk sesuatu terjadi, die buat. Kalau Dia xnak, die xkan buat benda tu terjadi. Jadi, Malaysia peace.bebas dari anasir2 jahat. kalau ade pon seglintir la yang xde otak tu, nak duk bunuh2 orng tak tentu pasal. kite ni kalau x aman, xdenye pemerintahan care demokrasi.tibe tibe aku masuk cerite pengajian malaysia.ok.stop.xsuke.

lagu G6 ni top plak skrg ni kan. sampai da terbit bahasa melayu. kan HUSIN?(sambil goyang2 tangan kanan) ^_^


tibe2 terbaca suratkabar.tsunami japan, ade antara rakyat Malaysia yang memperlekehkan Tsunami tu.mmgla xkena kat muke kau.kena kat kau, padan muke la.ni jenis xpakai otak ke ape aku pon xtau la. tak yahla dok nak salahkan doraemon ke ultraman ke. padahal da beribanriban mati kat sana. mulut tu cakapla manis3 sikit, paling2pon doa2kanla untuk diorang, even diorang non muslim pon, doakan jela.kite nak aman bukan kat Malaysia je, kat dunia sekali.

apepon, stay strong Japan!!!

sekian



lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea