Wednesday, March 30, 2011

cerite jela,takde tajuk.sorry =.=

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:02 AM

malam malam mata mesti macam burung hantu.tak tutup dan terbuka buka. sampai siang waktu mata buka time tu la nak tutup tutup. kerja yang banyak, assignment yang banyak plus plus aktiviti kolej yang padat membuat seluar yang dulu sendat jadi lendat. lendat ke lendut. dua dua boleh. kalau tak pernah dengar "welcome to sesame street". the word for today is 'lendat'. quote kan nama ohzila.sekian terima kasih.

+_+*
sekejap ke tandas .... saksikan iklan ini..
wowowoowowowwwoooooo..


nak gelak pon dah tak larat. hati berkarat. badan da takde serat.

seharian kepenatan. siang belajar. malam menari. dan begitulah harihari seterusnya. dah tak da masa menggeletis sana sini bersama sahabat handai. kiranya kalau pegi makan tu bukan menggeletis namanya. kalau bahasa memang tak seindah mana, maapla, bukan bidang sastera tapi bidang kirakira. kirakira, kalau bahasa tak menepati kata, biasala. cakap ERROR. bukan syntax ERROR.

bagaimana nak kata, kalau update blog pukul 12.20 tgh malam. otak bukan fresh pon. kaki betis paha semua da low battery. jari jemari pon da tak macam jari. mata berpinarpinar. kalau ada mencurah duit depan mata mungkin bersinar sinar. belum lagi intan permata. mesti semua macam tu kan. tak ape. tak payah fake. sume duitlistik.

berbulu da dengan keje keje sume ni. redha bagai. untuk sekian dan sekian kalinye. harihari tanpa disedari last last might be jadi macam ni (rebonding habis =.=)


=.= ni la ikon yang salu ditaip taip kadangkadang tanpa disadari. takpela kalau da pelat indon sekali kala. ade orang cakap aku ni suke sangat buat assignment kesayangan. tolongla. hey orang, aku ni buat mmg sebab terpaksa, kalau tak dipaksa, aku tak buat. sape nk buat? kadangkadang terasa lagi bagus kalau buat exam dari buat assignment even hakikatnye kadang2 jawapan da depan mata. tapi seyes susah. susah macam macam. susah nak bahagi masa. susah nak fulfill. macam macam susah.


scary tak macam ni. kan =.='

kalau lah badan badan aku ni boleh dibelah belah, aku da divide da untuk each of body part buat satu part assignment, tak sampai satu hari kompom bole siap. tak payah bergabung tenaga dengan body part yang lain. tak berdarah darah pulak aku kan.

oh.paper work tak siap lagi. harusss x lagi nak bercerita. macam tak. so, sampai sini je. beban da sampai limit.


sekian,

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea