Friday, March 18, 2011

assignment punye tajuk untuk ke berapa kali da

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:58 AM

assalamualaikum wbt. ^^


sekarang da petang.hari ni plak Jumaat.masa cuti tinggal 2 jari lagi kalau dikira lah dengan jari.pening2.assignment satu apah tak siap.semalam da buat cash budget bagai,kirekire padam balik sampai 3 kali buat tinggal tak koyak aje lagi kertas tu.salah kire salahla kau.tak.salahla aku.aku yg salah.nak buat assignment kena ade mood berbungbunga dot dot datang baru bole buat. kalau tak idea tak jalan.macam kete, xde minyak camane nk jalan. kalau tak da mood, terbongkang la aku atas katil terbang melayang bebas macam G6.mmg keje aku amik modal orang.tak ape.bukan untuk dijual.skali lagi tayang. =.='


cara belajar sangat2 mempengaruhi aku, kalau aku blaja baring, maka selepas minit ketika itu aku tidor. kalau aku belajar berdiri, mmg tak pernah dibuat orang jadi aku bukanla golongan itu. kalau aku belajar mencangkung, tak boleh.nanti buasir.kalau aku belajar bersila, mungkin akan ada sedikit concentrate kat situ.tapi bukanla concentrate pada assignment sebb yang aku pasti aku akan sesat jalan ke arah fb dan lainlain dan pangkal jalan akan dijumpai setelah aku bosan dengan jalan sesat yg aku pilih. dan for sure kembali ke pangkal jalan tu hanye untuk beberapa minit saja dan aku for sure tekan butang shut down.

aku ni sangat bersosial orangnya walaupon tidak di luar. dalam rangakaian liputan serbaguna sebegini da cukup melalaikan aku.pergh.dunia kan.bile da menyesal lepas ni for sure janji nak study betul2.lepas tu ke jadah nye la cakap.kepala hotakla.tak de nye.tunduk dan muhasabah diri kejap.assignment ni kalau nak bermuhasabah tak sampai seminit punye pastu dongak balik.


nanti kan macam haritu la.assignment buat last2 minute pastu pengsan depan lab lagi.oh tak nak da.menangis tak berguna lepas ni kalau anta assignment lambat sebb lec da kasi tau jangan anta lambat or it ill be rejected.so usaha last minute itu akan sia2 hendaknye.aku da janji taknak macam tu.taknak da. T____T. lepastu mule la tak cukup tido mata lebam and masa tu la aku rasa eye cream akan laku kat kedai rahmath tu. sebb dibeli untuk menghilangkn kesam lebamkepam kat muke aku ni.masalahnye aku tak penah pakai pon.aku sembang ape kn.ak nak beli tapi time nak beli tu asyik tak jadi je.


entry pasal assignment dalam blog aku ni entah da keberapa kali da aku pon tak tau.lantakla.

sekian

3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

zaman assement aku dah abes...
:)

iniialahaku said...

klau taip xsmnt ni dah siap berpage2 dah..hahahaha...


kta kat org kunun..sma je aku ni..

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

meniti senja: apekan daya la kan
inilahaku:paku dulang paku serpih kan

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea