Wednesday, March 23, 2011

munajat cinta by minah salleh

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:28 PM


i found this. minah salleh main lagu indon. sangat kagum tengok pon mendagu nampak tak aku khusyuk menonton dia. kalau da melutut mata tak berkedip oh of course la " she's awesome!"lagu fevret pula die dendang mestilah kedip mata 2kali macam xpercaya.saksikan saksikan seksis ni play guitar lagu indon.nak tengok jugak cover lagu melayu.boleh tak.

aku pulak nak main gitar xbape minat main lagu english ke or even bahasa2 lain but this gurl show her effort to play this song even she can't speak in Malay. but as long the melodic sound sedap didengar xde hal la kan.

nanti aku buat cover untuk korang nak.
cover page.=.=
baik aku pegi dulu.bye.

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea