Thursday, March 17, 2011

rupawan dan hp bergaya

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:54 AM


bole tak status klua camnih. i'm using samsung murah.20 biji bru bole dapat bb.nak nangis ke?..T____T.. tumpah berlinang sebb hp murah malu nak tunjuk kawankawan.

ni la hp aku..tada!!!

ape hal.aku bangga dengan samsung sebegini murah jual di pasaran harga 60.bukan 2nd hand ok.semurah2 begini produk battery tahan der. aku pi camping 4 hari elok je tak turun2 bar battery. aku ade. Kau ade??buat2 la pengsan.


bb pon xlama lagi murah. so, kalau dengan memiliki hp bergaya bole menunjukkan taraf hidup korang, silekanlah. maap.menunjuknunjuklah jika ade rupawan atau hodohwan sebegitu. saya sayang samsung saya.sape taknak hp bergaya, aku pon nak. dikata macam tu sbb ade rupawan dan hodohwan yang mentayang hp mahal konon banyak features inside berbanding hp aku yang murahwan ni. xpela. tapi pade sape2 yang nak gunakan hp bergaya untuk diri sendiri dan kepentingan diri sendiri tanpa menyakitkan hati org lain.xpela.gud 4 u.jadi lah asertif.

menarah otak

13 comments:

salfarini.salim said...

aku suka gile post ko yg ni. betul.

kyrul said...

law nk wat status palsu uh :) bukk ni http://uneverstudy.blogspot.com/2010/12/status-facebook-palsu-sesi-iii-sempena.html

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

sal: hahahhahaha......aku xpakai bb sal :'(.nabil pakaila.tapi skrg iphone.lagi la up.

kyrul: xpela.xbaik main tipu. T___T

salfarini.salim said...

haha. aku pun x pakai bb jgk. sbb tu status aku x de via blackcerry kat bawah tu. hahaha

PinQib said...

haha, sama la.. kita dah pakaiiii hempon 20 tahun lepassss

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

sal: hahahahha.....mangsa xde bb

pin: hoho..tu jgn cite la

Daniela said...

sy pkai sony E je..tu pun casing terbarai huhuhu

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

casing murah aje...xpe

syieha_wanah said...

wow.. lau hp len bru cmna pown pling tahan 2 or 3 days ja..

~~ytazzizzaty~~ said...

skrg dh ada enset mrah2 byk feature mcm csl atau blueberry.......murah la jgak.....x yah bli mahal2..ilag ke.......jatuh ke....x la nyesal sgt.......

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pakai ape pon asal tahu pakai sudah...
xyah menunjuk kan...

Izlan HoiHoi said...

oloh duet dioank knape nak pertikai nset murah ke nset mahal..masing2 tahu urus duet sendiri kan??... :)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

syieha: tau xpe
ytaizzaty:tau xpe kan..hahah..cantik pon cantik
meniti: totally agree with u!
izlan: mmgl..kite xcakap pon pasala financial mangement ok..kite cakap pasala behaviour.sekian

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea