Saturday, March 26, 2011

everyone has an annoying friend

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:58 AM
saksikan filem pendek di bawah terlebih dahulu =.='
chill n lepak.kan.



kan da kantoi.jangan high di manamana.high school tak ape.otak kena pandai.tak pandai tak ape.jangan tunjuk bodo.mari kite scroll ke bawah.mahu bercerita lanjut.








pasal kisah seorang kawan yang agak annoying.but i think everyone has an annoying friend. bukan agak.salah.MEMANG annoying.makin lama makin yeyekk. dulu masa die tak ade kawan gado2 dengan membe die, aku backup die, aku tarik die.kesian. tak ape. as long she nice to me.lamalama jadi rapat BUT. ok.nanti aku sambung BUT tu.dulu die diam.sekarang kepoh macam lobang tong sampah macam nak bgtau orang mulut tu busuk.aku rasa la kawan die dulu juge ade rase annoying terhadap die.kesian.


chill dulu.


kendian, kan, aku rasa she only nice to those people opposite her.i mean guys. oh. aku ni kan pempuan. ni aku paling pantang. macam ape die buat kat aku tu HIPO. bile ade keturunan HIPO dekat dengan aku ni, mmg aku pantanglah. lepastu nak pandai sorangsorang. pergh.belagak tahu semua. kawankawan, aku tak nak ngumpat die. tapi aku tak cite kat sapasapa pon. no need to know la sapa nama dia. lantak la. sometimes aku nak panggil dia ni perempondan.lepas tu menyendeng kat aku ingat aku ni tiang kau, dinding kau. ni la sebab kenapa ada BUT tadi.

pastu pantang aku bergosip sikit, mula da pulak die menyisip tanye balik ape kitorg dok cite dok gosip. ok sangat annoying macam ni. lepas tu kompom la muke aku jadi hodoh paling dalam dunia.

image

tolonggggggla...aku geli.aku rimas. aku lemas. you are so called 'annoying'. kadangkadang suara da la macam jantan. nak jerit kat telinga aku. bongokla. boleh tak die tanye aku da siap keje ke, walhal aku tak siap apepon sebb aku mmg malas nak buat keje bawak balik rumah and then tanye aku macam die tak siap rupenye die nak bgtau die da siap. oh. F untuk kau banyakbanyak. sekarang aku diam and da tak banyak cakap macam dulu. aku malas. sebab makin lama sembang, makin kuncup otak aku ni.


aku sarankan la untuk kau. stop hasad dengki. stop menyendeng geligeli. stop menjerit kat telinga aku. stop buat aku macam dnding. stop segalagala. sebab satu je. kau talam. kalau kau naturally macm tu tak ape. please dont let other people ponting at u with their middle finger selain dari aku.


madam kam kate: bukan sume suke kat kite.chill =.='

7 comments:

Cik Yana said...

Hahaha~ cik Yana tengok pix animasi tu kan, rasa cam nak lempang je pmpuan yang duk cuit2 tu. Geram je tengok. Hahaha~

Entry terkini: Panas: Mereka dicekup dalam kegelapan ketika Earth Hour :)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

tau xpe.kan

sitinurulafiah said...

haha annoying friend-.-
kadang2 seronok.tp kadang2 mmg rasa rimas gilaa-.-

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

afiah: betol tu.setuju!

hqfizulhqkim said...

betol2! aq pan ada " kawan " yang giler2 annoying. sumpah memang x tahan.

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

ka kan kan :p

amranaiman said...

tipsnye.. jarakkan diri anda darinye.. takut gado nnti kang..huhuhuuuu

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea