Wednesday, March 16, 2011

senang gile dapat duit.

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:37 AM

assalamualaikum ^_^

ni adela post aku yang keempat kot dalam hari ni. mmg aku harini bergiat aktif tibetibe entah kenapa. and dalam jalan2 harini i found something new. hello. sile baca. this is about money. quite interesting. salu nak gain money ni, dekat nuffnang la, cupcup lah kan. but, ade 1 lagi care without naikkan trafik, korang da bole dapat duit. insyaAllah.halal.boleh nampak kan. so, pi la daftar kat ipanelonline. kejap aje. pastu korang akan dibagi 50 points = rm 0.50. cubela.

keje korang sekarang ni, jawab je surveysurvey yang die tanye but u ols must be honest.kalau ade soalan untuk 55 tahun ke atas, korang jgnla cakap korg 55 tahun. nampak penipu sangat. kalau kene reject, maknanye xde rezeki la.kalau korang jujur lagi banyak korang dapat peluang untuk jawab survey.okey.xcaya, g earncent.com.

aku rase macam xrugi la. so register la sini oke.



kalau nak tebus korang punye duit at least rm 5 tau. jangan nak tebus 50 sen plak. korang g kat "menebus markah" and "halaman saya" pastu ikut jela arahan oke. jangan dgil2, tipu2. xbaik oke.


sekian.cube tau!

4 comments:

waalllaa! said...

boleh caye ke x nie?hehe...cam nk try gak la..

pieyaris said...

macam menarik....boleh dicuba ni..akan ditry jugak nanti dengan menregisterkan diri..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cube jgn xcube...

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

waalllaa: cube la..saye pon cube
pieyaris: cube tau
meniti senja: u too :p tau

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea