Saturday, March 19, 2011

my name is godzilla

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:05 AM

assalamualaikum wbt

berita hari ini=.='

daniel: hai gozzilawati!!

ok macam biasa, aku pon hai.da tak bape kisah da nak panggil aku ape pon.dari kecik mmg org panggil aku godzilla.sejak filem godzilla tu klua, makin popular aku kat skola.sume dok ejek2 aku godzilla tanpa kire dosa dan pahala.sebb sume kecikkecik lagi masa tu.yang jongang pon aku ejek jo.ngang.kisah nye.yang xkenal aku pon kadang2 buzz aku dengan sopan dan hormat "selamat pagi GODZILLA, jangan mare..." kalaula die tau character Godzilla tu kejenye ngamuk je.die tak takut ke aku mengamuk.dengan character yang sama juge aku ade, makin sukela mereka memanggil aku Godzilla.panggilla."godzilla da mengamuk!!"ciss...bedebah kau.kenapela filem tu klua nama godzilla.takde nama lain ke.sebb tu la aku kena ejek sampaila skrg ni.tapi xmenyimpan ape2 rase dendam pon.saya sukahati saja (+~+')


nasebla muke xcamni T___T aku pon baik gak nok!


sekian berita hari ni
from godzilla


3 comments:

syufaa said...

erkkk..godzilla garangg..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

godzilla???
ekkksss...

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

syufa: mmgla garang..hehe
meniti senja: ha nape

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea