Saturday, March 19, 2011

letih lagi

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:42 PM

image

hari ni ahad. tak suke. dah kena balik. dah tak da istilah rehat pasni. kerja belambak, esaimen, test, koko, kelas. tak boleh dating, lepaking.ni kan lagi jamming.kena sambung buat keje.bukan ape.dah xde idea.


lepas ni letih lagi.T___T.jangan pengsan lagi sudah.sape larat nak angkat aku kan. boleh tak KPM bagi saya cuti lgi.saya penatla.xcukup rehat seminggu.boleh tak.


sekian.letih sangat.

7 comments:

Firdaus Kasim said...

kalo letih tdo je.. haha.. comel la beby tue.. hehe


Filem yang akan membuatkan anda menangis : Nur Kasih The Movie. Sila klik utk preview ringkas

fLy_AwAy said...

benti blaja boley cuti selama lama nye ! heee ~ :P

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

firdaus: sebenonye nak tunjuk bby tu je
fly: ha yela....lingkup aku

Izlan HoiHoi said...

ak nak curik pic baby tu buleh??..haha

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

amikle.xde sape marah

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

curik2 rehat la...
:)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

xbaik mencurik tau dak

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea