Sunday, March 20, 2011

study=fail

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:49 AM

malam ni nak tgok chelsea berentap. penat2 aku pakai baju chelsea ni kena la tgok. So, Bayan mamak, here i come. assignment semakin berjalan sikit demi sikit. oh, saye terjumpe ini formula. ada betol or ade biol. givin me some ideas but sometimes givin me some fools.


formula atas ni sangat tak berguna tapi kirakiranya betul. berdosa kau cakap study tu akan fail.kalau kau tak usaha kau fail lah.kata cikgu. penat tak penat kena study kata cikgu. nanti korang akan teringat2 balik masa korg blaja ni. because the most sweetest moment in life adelah masa blaja. nanti kau da keje kau mmgla bole blaja tapi da xbole full time mcam sekrang.half time bolela tapi masa tu kau kena bagi anak susu, cuci anak berak bagai. da xde student life.tak ade sape da kesian kat kau masa tu.

sekarang ni kau pengsan pon org tolong angkat bawak pi klinik.(=.=')kan zilla?

bukan nak cakp pasal ilmiah sekarang tapi nnti kau da tua kau nak cakap pasl blaja lagi ke.mesti kau asyik nak cakap pasl kaweeeeennnn je kan???pasal laki bini anak kau je kannnnn??

skrg ni pon da 22 da rase macam nak kawen. da xnak lengah2 da.

oh nak kawen.
nak kawen.

xde maknanye, mak aku bising kang da la duet makan pon kena suap lagi ngan mak aku nak kawen bagai.aku xdesperate sangat la nak kawen. stop kawen dulu.blaja la bagi abis dulu.nnt aku dah ade jodoh betol2 baru aku expose sape bf aku, sape laki aku. dah beranak nanti aku expose plak sape anak aku ye.insyaALLAH.



ni untuk tatapan dan santapan umum. sape terliur tgok diorang ni mmg korang punye taste xbole celen la.high taste oi. kalau baju tu reti cakap, da lama diorg cakap. sempit sendat padat and tak muat. bukan tangkap muat!haha.


sekian

10 comments:

bantalbucuk said...

haha..rasa nak like berjuta kali je gambar last tu.. :p

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hahahah..nnt saye sediakan button like ye...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

chelsea???
owh no...

jack besi said...

good entry zila..

Firdaus Kasim said...

wah, siap ada formula lagi.. haha

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

meniti senja: ape nye.chelsea menang chor
jack besi: heeeeeeeee
firdaus: ada....kau ada?

Eha Solehah said...

oleh kerana awak cumils..... saya nk komen at sini...saya suka formula awak..huhuhu itu jer....

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

formula tu saya xbuat tau!

Rafi Nilhan said...

whoa..siap ade maths eqution..haha

btw,chelsea memang best.. :)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

rafi: terbaik ah!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea