Sunday, January 30, 2011

mari berbeg

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:48 AM 9 comments

hye everybody
(+_+)y
pis no war!
ho yeah


korang kenal pempuan kat bawah ni?
penah tengok mana2 ke?
lawa mmgla lawa
masalahnye aku pon xkenal
haha..lantak kau


actely aku nak promote beg ni
ya Allah.cantek kot.hitam tu menawan kiah
tgok pon cantek je nak bawak pi klas ka
aku rasa style je.regenye RM 42 tapi berkualiti
aku jamin sebab yang jual ni budak umah aku gak
so nak tau lagi klik je gamba tu
pilihla mana2 korang nak aku xkaco
kalo nak bole la pm aku atau anna tuh.k
klik gamba.aku kate klik klik jela.


ade org cakap pi kelas untuk berstyle
ok,suke kau la nak jadi kampungan pon xde sape nak kacau kiah
org nak style atas hijau bawah kuning
diorang xusik kau punye duit..haha..apehal


membe aku ni name anna
so xpayhla pelik sebab die bukan jual 1 beg je
banyak da beg die laku. aku yang jeles.
hahahah...


sekian


Saturday, January 29, 2011

tipu la aku lagi.

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:26 PM 9 comments

assalamualaikum
+_='



makan dalam ka xmakan dalam ka
tipula aku.kau yang kena potong lidah nnti
tipu la aku lagi.tipu aku.tipu.

korang2, janganla jadi penjebak penipu
rugi tau dak

bak kata pantun ni

siakap senohong gelama ikan duri
becakap bohong lamalama mencuri

toi dak?
nak tipu lagi.tipula kalau tu bole kenyangkan kau
hati setan


sekian

syg, kenape kau tdo macam tu

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:14 AM 13 comments

assalamualaikum. *_*


ok.kesian gile.sumpah kesian gile.
dik oi da macam xde tempat lain ke nak tido.
jap.nak gelak.

O_0
hahahha

bole menampung pampers tu sambil berdiri
yakin betol tido berdiri
haih


sekian

Friday, January 28, 2011

hazirah anati

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:56 PM 4 comments

assalamualaikum wbt
di hari sabtu ni marilah kite panjatkan doa kesyukuran sebab kite ni masih lagi di kasi chance untuk benafas lagi.takdir merubah segala.kite mmg xleh espek ape nak jadi lepas ni, akan datang dan bile2 la.lain plak nasib kawan aku sorang ni.

T_T
nangis kejap


seorang kawan telah pegi buat 4ever
hazirah anati bt ismail(kalau xsilap nama bapak die)
classmate aku masa sekolah rendah
2 kenanga.3 kenanga.
telah pegi pada 2 pagi tadi sebab sakit kanser.
tggal di sarawak.
maap doa jela yang aku mampu.


hazirah ( kanan pakai vest hitam)
semalam dayah kasi tau aku kau da 50-50 sebab kuman da merebak 1 badan kau. aku redho.tau2 je pagi tadi dpt mesej kau da mnggal.

may u rest in peace
dan ditempatkan dalam
golongan org2 yg beriman
xnampak pon mcm kau sakit sayang
T_T
ampunkan segala dosa aku kat kau ea
aku sedih
|al-fatihah|


sekian

Thursday, January 27, 2011

kalau cinta cover by ohzila

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:23 AM 11 comments

hai hai hai
salam sihat satu malaysia (^_^)
lama kan da xbersua
tengok sekarang da berbagai rupe
cewahh!!

ni terbaru dari saye
ok.sangat haru sebab keadaan suara yang tak baik
tapi mau juge nyanyi
so silekanla like like like
kalau dislike maka dislike dislike dislike
leave me ur comment sayangsayang bloggers!!


mari nyanyi samasama ^_^


Lirik Lagu Kalau Cinta - Aliff Aziz ft Joanna

Aliff Aziz
Di lubuk hatiku
Adalah kamu
Sebagai ratu

Joanna
Seluruh Jiwaku
Hanya dirimu
Yang aku mahu

Duet
T’lah ku percayakan
Hati ini padamu
Maka kita tak saling risau

Kalau cinta jangan kacau
Kalau sayang tak perlu marah
Kalau ikhlas tak minta berbalas
Serahkan cintamu
Pada yang punya cinta

Joanna
Di lubuk hatiku
Adalah kamu
Yang aku perlu

Aliff Aziz
Seluruh Jiwaku
Hanya dirimu
Yang aku mahu



sekian

hantu khurafat

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:53 AM 3 comments

sekarang sedang memakan pisang goreng
dan keropok lekor yang dibeli dari
makcik cendol tepi jalan
tepitepi jalan pon rasenye sedap ditelan

gara2 kelas berderet nonstop, otak mentepu
nak pikir ape pon da xmampu
harusnye hari ni aku kena pakai syampu
oh rejoice tolongla aku
sebb kepala da serabut menggerutu
letih lelah penat aku Tuhan yang tau

jegiljegil mata aku ni
entah kenapa ntah dengan hari ni
gara2 khurafat diwayang malam tadi
kan aku da jadi macam ni
balik semalam pon da tau ape nak jadi
tau x semalam aku kena ganggu lagi

tolongla aku
jangan kacau aku
aku bukan mengampu
tapi aku da xmampu
ape aku buat aku pon xtahu
doa je yang terbaik buat aku
kau pegila hantu
aku nak tido lena menentu


sekian


Saturday, January 22, 2011

i'm sloth

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:02 PM 4 comments

you have two choices after you wake up.
-sleep again and dream
-wake up and chase your dream.
0h!

ahad.
it's nothing today.
what should i do.
at 8.39 am.
jogging?malas
cooking?japgila
kemasing?oh.nnt pk balik
smsing?there's no one.
blogging?i don't have any idea.
facebooking?boring.
guitaring?xkn pagi2 da kena memekak.
mandi?oh.kjap lagi jugak.
watching tv?xde mud.

conclusion: aku sloth on everything.


sekian.

Thursday, January 20, 2011

pelik.

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:00 AM 9 comments

(^_^)
salam sejahtera.
xnak cakap banyak2.tapi entry kali ni hanyelah berbentuk visual sahaja.suka xsuka.sukahati.dengan bantuan pakcik facebook saye dapat kan benda alah ini.
enjoy urself.tata.












xtaula benda ni betole exist ke x.
sekian sahaja

Wednesday, January 19, 2011

ape ke jadahnye ni sume!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:51 AM 3 comments

assalamualaikum wbt.hey hye. aku cam da lame la plak xupdate blog ni. tau x. Seri Iskandar menyakitkan hati.apesal line maxis and celcom acam sedikit haram***.aishh!!sakit ati.line penoh.paling2 pon 1 2 bar tapi kalau line penuh pon xleh nak connect ni kan lagi yang 1 2 bar tu. apesal la.rumet aku pakai digi , die kate die bahagia. digi no problem.tapi ade ke plak membe aku pakai digi.ape ke payah bebenor.haish.tolong perbaiki mutu anda maxis and celcom.broadband pon da ala-ala rupe beruk.berukband~nak load aku punye blog pon sempat lagi aku pi tekencing teberak sume xabis2 lagi loadingnye.ni kan lagi nak keje donload.


well.stop bebel.here i want to share something.nak pecahkan pale otak korang on this below



disebabkan sekranag pukul 5 petang.otak aku xleh nak bejalan nak kire2 benda ni.blur sebab gelak kaw2 tengok benda nih.penat aku pikir.ce korang explain kat aku yang lembab ni.ape ke jadahnye cte ni.hahahaha.nak gelak lagi.gelak gelak (^o^).tolong aku mana lagi rm1 tu..hahaha





hahaha.ni lagi satu hal.ape ke jadahnye ni sume!
sekian.blurr

Sunday, January 16, 2011

suda masuk isnin

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:28 AM 4 comments

...assalamualaikum wbt..

selamat malam.sekarang pukul 12.00 tepat tengahmalam bertarikh 17/1/2011. aiseh.da hari isnin.ok.sume buat muke ketat pi kelas esok.permulaan hari yang mmg xsume suke.xpela. so di atas kesempatan ini, tanpa sebarang kesempitan aku nak wish hepi buday kat Aizat Tahir selaku ex classmate aku masa sekolah rendah.


may engko panjang umor and have a blast!
and ko da 22 dulu baru aku.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

ok.mari mencerite benda lain


actely kan. aku rindu kat diorang ni.sedey aku. ni la bestie aku masa aku blaja kat uitm penang. n now diorang da sambung degree kat shah alam.congrats la kawan. sampai skrg pon diorang still sticky each other. so harap2 sampai bile2 la diorg camtuh. ade lagi orang yang xde dalam ni macam paan, shikin komander, izzati, farah, amal and etc...

dah.xnak cakap banyak2.nanti sentap sendiri.


pecaye tak


ape ke jadahtilam ade sign fb kat blog kan.haha.




sekian ke jadah

Saturday, January 15, 2011

hebat cerita kau

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:55 PM 4 comments

assalamualaikum.at first, i want to say

tanda aku full.kenyang.(+~+)*
berbagaibagai pulak mak aku masak arini plus pedas menyirap berair suam.pergh.meletop rase badan merasa kespicy-an laukpauk di tengahari ahad.again, alhamdulillah.amin.




i dont know.i know nothing!well, mmg nothing to post here.ok.otak da macam perkara nak dionarkan.haha.ok.stop fooling here.macam2 nak cakap sini atas macammacam yang dilihat arini.haha.ade sorang perempuan yang dulunye macam bitch tapi bertransform jadi seperti muslimah sejati.alhamdulillah.ade yang duk terperunuk kat hujung celah banat bile nampak medan bandar terus jadi slut.nauzubillah.bairlah kite biasa2 aje.jangan cari publisiti murahmurahan ala bundle terperosok jual spenda brabra makcikmakcik.jangan.jangan.


xmacam shial ke mulut aku ni.yes.i do.i know. (+_+). speechless jap.




ok.sambung.aku ingatkan cerita minah singkat berheels tinggi tu da reda, da tamat segala kisah. rupenye masih jugak menjaja cerita kat orang.hai.kalau ye pon nk cerite, ce cite kat musuh2 aku. jangan cite kat kawan2 aku.kompomla diorang bagitau aku.tapi setahu aku la, aku xde musuh.kau tu yang simpan musuh berbakul2.ape ke lahanat nye perempuan sebegitu.bukan budak kecik sebab badan besar. bukan badan besar tapi otak sempit.kalau otak sempit, pegi belakang kedai2 pasar malam2 jalan kaki berkepit.bukan mengangkang.ok.sial mulut aku ni.tapi sial lagi mulut kau.


astaga, aku cube nak insaf cakap benda baik, tapi apekan daye
(*.*)'
mencarut gak aku.


japjap.nak amik nafas insaf.kalau bole...bole.bole.bole.
yes, i boleh.


ok.stop cakap pasal c.o.m.b.i
terang x? terang x?yes, mmg terang benderang la aku sebut.since kau pun xkisah kalau dijadikan publisiti murahan kan.xpe.itu yang seLAYAKnye.gud.


rase.nak mencarut lagi.baik stop entry.
ape benda punye entry.atas alhamdulillah.bawah mencarut.shit.

sekian.

Friday, January 14, 2011

anjing ke?

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:34 PM 17 comments


apekah natang pelik ni aku pon tak tau.aku cilop dr facebook laman penerjah sosial zamn mudamudi sekarang. orang tua pon sekali masuk campur. tgok ofkoslah macam anjing.tapi sekiannye macam tanah liat made off. macam lunyai berlengailengai.kesian. masalah dalam pale otak aku sekarang ni, benda ni exist keh? sape tau sile share ngan aku.nak tambah ilmu sikit. xnak jadi lembam, ketinggalan.mandom.


sekian.kekenyangan ko tau.



Thursday, January 13, 2011

cinta sempurna versi ohzila

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:14 AM 6 comments

gudnyte everybody.dabedabedu.well, sementara esemen xklua ag ni.aku da post kan 1 video Cinta Sempurna by Yuna.hahahha.


memang xsedap.sumpah xsedap.plus lagi tali gitar karat keparat.okey.


CINTA SEMPURNA


Aku Manusia Lemah
Selalu Terjatuh
Berbeda Aku Dari Mu
Kau Berdiri Teguh
Aku Serba Tiada
Aku Kekurangan
Dan Bila Kau Tiba
Aku Hilang Dari Kewujudan

Sempurnanya Sifatmu
Tulusnya Hatimu
Jujurnya Niatmu
Tingginya Kesabaranmu
Lepaskanlah Diriku
Kerna Aku Tak Mampu
Tuk Menanggung
Sebuah Cinta Sempurna
Darimuu
Darimuuu...Oahh...

Bukan Aku Tak Pernah Mengerti Dirimu
Kusanjung Setiap Kata Cinta Kau Berikan Aku
Hilangkan Rasa Itu Akhirkan Semua
Dan Bila Kau Sedar Aku Hilang Dari Kewujudan.. Oooo

Sempurnanya Sifatmu
Tulusnya Hatimu
Jujurnya Niatmu
Tingginya Kesabaranmu
Lepaskanlah Diriku
Kerna Aku Tak Mampu
Tuk Menanggung Sebuah Cinta Sempurna
Darimuu
Darimuuu...Oahh...



Ini tuan punye lagu.maap saye xcilop.tapi mau cuba.T___T



sekian berkarat

Wednesday, January 12, 2011

muke xsiap

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:27 PM 0 comments

assalamualaikum
(+.+)

image

ni muke aku kalau baru balik dari kelas T_T
menyedihkan T_T
kompom, muke xsiap T_T


plus skarang keje da menambahnambah bertambaktambak dan usaha untuk tidak membuat untuk ia jadi berlambaklambak and terbengkalai. keep studying. studying. umur da 22 tahun. harap takda sape sape tanye aku pasal kawin. tak bercinta lagi skrg ni. sebelum ni yela.ok..sshhhht! stop cintan story!


amru: lain kali jangan dengar cakap orang.gila!


sebab diorang sangat bermasalah bile aku cakap aku single.haih!


++++++++++++++++++++++++++++++


madam, saye xskema.kenape cakap saye skema hanye sebab saye pilih bentuk segi empat?T_T.so budakbudak da ejek aku skema.cilake.madam kate aku ni jenis suke ikut peraturan, padahal usrah mana penah pegi.nampak x aku jahil kat situ.pegi pun masa mule2 masuk dulu.oh.memang xpuas hati sebab da jadi bahan sepanjang hari.esok pasti lagi.entah bile nak stop bahan.sebab aku pon suke bahan orang!haha.nasebla.

xsaba nak balik esok.balik manjung je pon.entah.keje nak balik je.tak tau nape.





apela kartun bodo tu buat
hehehe..(^.^)
macam lu.cah pon ade.nana cakap.
tapi aku cakap.macam kena ragging.
otak jangan kuning.nanti sempit ilmu xmasuk.
ok.stop lu-cah.


sekian T.T



Tuesday, January 11, 2011

pepek semerbak

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:17 PM 16 comments
assalamualaikum (^_^)
pagi2 kena hepi.sekarang pukul 11.25 pagi. sementara tunggu pukul 12 nak p kelas nanti, bukak blog berblogwalking and.....!!terjumpe satu benda klaka yang aku rase perlu nak dipostkan.marimari!!


tadaaaa!!!!


pepek semerbak!!!
pewangi kloset & kamar mandi
alaala fabuloso gitu~~

aku rase korang pon paham2 sendiri celah mana yang jadi kelaka nye. kalau tak kelaka pon, tolongla ade perasaan sikit. ni pencuci datang dari indonesia! kalau malaysia ade pencuci ni, mesti banyak laki yang suka beli! belilah barangan buatan malaysia oke.kite xde produk ni!gunelah pepek selalu!untuk menghilangkan kesan kotoran di rumah anda!(gunekan slang indon)haha.cayelah!kalau gune slang melayu agak2 maksud die cane?

aku xlucah tau.tapi benda ni mmg klaka.jangan marah aku ha.kang aku marah korg balik.


sekian semerbak (+_+)* hahahha!


hari serabut

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:48 AM 2 comments

assalamualaikum
kali ni nak cakap baikbaik
xnak mencarut carut
xnk cakap something rude
ohzila!


maap atas entry yang di post sebelum ni
geram mencacai otak
xdapat nak kawal jiwa diselubung maraharam


petang tadi dalam keadaan kusut masai and tak tahu malu bersekitaran di seri iskandar bandar U aku berjalanjalan pi anta beg untuk di repair.esok pakai beg repair. lepastu singgah mamak al-Bayan memakan megi sup.megi ok.megi.nak bodoh lagi makan megi.makan sampai jadi bodoh.




*hish..sebenarnye aku ni tgh geram lagi ni*




lepas tu tgok ade orang mengamuk plak depan Bank Rakyat.sume manusia yang ade tengkok kat mamak tu memalingkan kepala tgok kejadian.tapi aku xnampak semedang walaupon dekat sebab buatbuat xrabun xpakai spek mata.jadi kabur menggelupur hancur.kite memangkan suke tgok bendabenda macam tu.



lepastu pikirkan mana lagi nak cari duit.nak keje kang kena sumpah pulak dengan pakcik.bising semedang.orang tua.hish.dapat tau kantoi mati aku. da la kak sedara pon mengajar kat UiTM situ aje.matila aku.xbole xbole.nak buat muke kesian pon kat sape kan.xpayah.redho jela.ade je pon orang lagi susah dari aku.



*bagus aku ni.think positive*



itula yang berlaku harini.eh ade lagi.aku da la xpegi JPA.bole tak K*M tolongla tingkatkan sikit mutu kualiti khidmatan anda tu.aku bengang betolla.da bagi iklan suh datang pukul 5. tibe2 last2 minit buat announcement pukul 4.tahu tak aku ni outsider.memang kau buat announcement sampai umah sewa aku dengar.kau ingat bole sepantas kilat ke outsiders ni tahu announcement mengejut tu.tolongla.lepastu nak bar plak kalau xdatang 2x.harini aku xdatang bukan salah aku.menyusahkan betol.



aku ni sebenornye baru je habis period.terangterang aku bgtau tp rase nak marah tu bertalutalu je semedang datangnye.xtahu da cmane nak bendung hot temper aku ni.belom lagi ha datang esemen bertempektempek nanti.ok.stop marah.


jadi untuk mensejukkan hati tadi aku pi umah cik bujang senang pi mainmain dengan arnab belaan mereka.sangat comel.kiutpiut.



tengah sembang dengan arnab hal dunia




aku pon xselera tengok muke aku sendiri
serabut tau dak




comel tau dak.jinak pulak tu




sekian.kalau serabut bole pegi chow.aku pon serabut

jgn tanye ape2

Posted by norzillawatie binti zahidin at 1:51 AM 0 comments

xpayah nak buat muke kesian
sebab muke kau sangat innocent
plus annoying yang menggelikan
plus lagi macam minah singkat berheel tinggi.
ouh (*~*).

macammacam peribahasa bole aku bahaskan
ke atas diri kau yang penuh dengan hipokrit
yang berbagai ragam macam haram
apepun itu yang selayaknye untuk ko

xpayah nak buat muke baik tunjuk baik
depan orang sebab kononkonon nak bodek diorang
tahu x kau tu sangat annoying di mata mereka
plus kau tu muke penoh talamtalam
plus hati berkepamkepam hitam
busuk!

hakikatnye kau yang pernah dinobatkan kawan baik
kali ni xpayah berangan nak berbaik
sebab aku da xbole terima kau langsung

oh.belagak nak tunjuk samseng nak tunjuk mafia
xpayah ok.buang masa
bagus kau jadi paria sambilan dekat belakang pasar2
belakang kedai2 buat part time malammalam
balik pagi..
kau kan hebat..

perempuan gile.bitch.



sekian


Monday, January 10, 2011

"Blog Aku, Bukan Privasi Lagi "

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:15 PM 0 comments


assalamualaikum w.b.t

ok.kalau da nampak header ni kompom2 contest lah kan.ok.aku join selepas di tag oleh pikapika si pikapika. hahah.tengs tengs tengs. nak join sile klik je header atas tu pastu kalau korang ikut cakap incik tuan contest tu ade rezeki, korang menanglah. okai.

description about my blog


*ohzila*

ape yang penting ini bukan versi ohtidak ohmedia dan oh sebagainye oh. sekadar tempat untuk mencoret ragam sendiri ragam orang kisah sendiri kisah orang and kisah sekeliling. yang penting jike ade yang berlaku keterbetulan itu adelah secara tidak disengajakan.


+simple+
(+_+)


so saye tag kan kepada 3 orang ni and sile lah amik tahu ye




sekian

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea