Sunday, August 29, 2010

cara nak komen blog saya

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:38 PM

telebih dahulu saya ingin sangat nak ngucapkan trima kasih syukran thank you so so much kepada anda dan kalian-kalian yang mengfolo belog saya nih. tak terhingga seronoknya saya kerana ada juga insan-insan yang mahu ikuti ceritacerita yang saya salu postkan. tengstengs. tapi ada sedikit kesulitan di mana ada followers yang ta boleh nak komen. awat? senang ja. hang pi la kat bawah setiap entry tuh kan ada tulis "0 comment" yang bermaksud ada 0 komen di situ. klik situ pastu komenla.ada comment box untuk anda di situ. yah. senang n tadek pon pakai duit ke tiket ke kalau nak komen saya. hehe. so itu saje lah untuk entry saya kali inih. chow!

3 comments:

dear aifa said...

testing testing =.-

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

ha kan bole tu..
hehe

Anna Fauzi said...

hoi kau! ahahaha...
sape yang tak reti comment tu? =')
takpe takpe.
usaha tangga kejayaan.

zila cakap, sape comment zila punye blog, dia belanja minum.
sape follow zila punye blog, dia blanja makan sekali. teheee =)

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea