Thursday, August 5, 2010

johor!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:49 AM
tired


smoke..mmg diorg xkn tinggal punye


bile da bejalan xingat dunia..
jln tgh pon jd aku punye..



elly,kau pose la sorg2


ni masa odw balik kan
jalan jem..
sepanjang 10km rasenye..
n it took about 3 hours kot tuk abiskan jem tuh
gile kan..
sebb ade xcden kat depan


lori kelapa sawit terbalik..
mmg abis klape sawit sume berterabor atas jalan tu
ade ke budak2 ni nk g kutip klape sawit tu
kate mereka nk buat duit
hotak die


abg2 bomba datang menyelamat


mmg abis jem kaw2 la
kesian n agak tragis la jugak exciden nih
sebb kan..aku tertengok
abg2 bomba ni cube nk tarik org dr dlam lori tuh
sedih gak aku nengok
T.T
pastu jalan ok jela..


bile bosan 13 jam lam bus camnila


tejumpe plak ngan dak IM


apiz yg gile



kau pon same


congrats elly n iqwat



gila babai tido kat tepi highway behrang



paan.elly n me!


we jump!


high jumpo!!


jump again!


sampai la puas


mereka 2 2 gila


elly n me


we hepi


tanjung balau
aku pon ta tau area mana kat johor ni
but ade la dekat2 desaru sket
area kota tinggi

sambutan kemerdekaan KPM.KM 2010
bagi aku la kan cam ape je
but kalau tu da cara diorg buat ok..
go on lah
n seyes aku xrase best pon

lagipon ak xinvolve pape..
sekadar temanin elly yg ngok tu
thanks KPMSI 4 brought me there
coz that was my 1st time n 1st step to Johor

n dari situ aku baru plak kenal si paan
rupenye paan tu dalam diam
die gile
da la gile pastu tambah plak ngan si botak
bongok bengik tengik sume

ceritenye lah kan
masa pi bertolak mlm tu..
everything were ok la.....
sampai sana dalam 10 lebih keesokan paginye
KPM Bandar Penawar itu
sangatla terpencil dan terletak di sbelah Kolej Komuniti BP
n dikelilingi estate2
wah....bole msyuk hido camni
there's nothing!
but ok jela

n masa kat sana pon ok la juge
xde pe sangat pon
aku je demam terhegeh2 sana

ok masa balik tu yg sangat interesting ok ak nk cte
masa balik tu la jem kaw2 baik punye
pastu lama plak tu
pastu singgah nye xsemenggah
asyik2 bus tu kena tukar minyak hitam jee
bas tata kot
bile jalan jauh pastu uzur mmg cam tu r prangainye
pastu hujan plak..
bocor lagi dlm bus..mmgla haram kan
pastu kul 4 stuck kat highway behrang
4 pagi ok
sume dlm kesejukan n kami sume tdo di tepi jalan
kat parit oke
sangat best jadi begini
sume ni pengalaman


opss..lupe nak cte jalan2 kat tanjung balau
sane cam biasa je
ade pantai
cantekkkkkkk..pasir die putih.....

hahah..ak nk cte la gak kan
sebb ni kan 1st time aku smp johor
owh!
kami singgah juge di kilang buat kerepek n kuih raya
ak beli kot!
murah2 makanan2nye..
borong utk adik2 aku

pastu ade singgah mana lagi tah..
xde sangat pon..
tu je la kot
ak pon da stuck xtau nk cte ape

___________________________
end


3 comments:

Riduanmohamad said...

yeh!! crita yg mnarik...sybas!! sbagai orang johor, nak ucap kan sila datang lagi.. hahahaha wow...bnyak gmbar la..menarik.. aku pon dh lme x gi tnjung balau...eh jap!!! x penah kot... hahaha... xda video lagu ke... aku suka dngar lagu teruna dlm fb ko dulu..
~oh teruna impian dara...
~oh teruna penglipurlara....
~oh teruna kau lah idaman ku...
lalalalala....hahaha.......

zila_rock!! said...

alamak..ade sebenarnye..ak xupload agi...hee..ape blog kau ha

Riduanmohamad said...

blog....? aku xda blog la, sbb aku x suka, tp skrng cam best plak!!...hahaha..tp aku lebih suka tngok blog orang..x kira la politik ke...unsur keagamaan ke..haaa apa2 la janji blog...xpi aku lbih suka blog ko..sbb bila aku buka blog ko...mesti ada benda baru...bagus arr!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea