Thursday, August 12, 2010

hari ini dan semalam

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:19 PM




oke bile aku tgok background ak ni yg black n white ni
da rupe mcm pelapik meja makan je
lagila nampak bile ade piccas makanan2 tuh
bengek...
hahah

oke..kali ni saye still lagi mau post pasal makan
macamla aku pose pon..
hahah
oke..smlm saye g tesco beli brg utk masak
saye yg masak ehem ehem

saye masak tomyam..
diorg ckp sedddappp sangattttt..
saye pon suke..
:P

pastu saye masak udang masak sambal
mak aih sambal ili pedas kottttt
pastu sayur kailan sos tiram n ikan goreng

oke ini citer semalam..


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

citer arini plak
pagi2 aku da melarat klua tah g mana
asalnye ak nk study ditemani membe aku
pukol 6 kot tp last2 cam gado
da la malm sebelum tu kena maki ngan aku
hummm
last2 xleh study sebb kpale ak da sangat berat
so ak suruh die bertanggungjawab atas ke'absent'an aku pd hari ni
ak nk g amik mc japgi
kat Hosp Changkat Melintang

oke skrg pukol 10.28 pagi
saye ternampak air peel fresh oren depan saye
jap saye nk minum..
gulp gulp gulp
hahahha..jgn jeles u ols
ok dr jauh saye nampak megi cintan goreng
ok japgi saye nk goreng..
lapa..

agak2 kan kalo ade jais bace saye nye blog die tangkap saye x?
sebb saye xpose di khalayak ramai dan terlalu ramai
tp secare fitrah n xnampak
so xleh tudoh2 tanpa melihat n bukti oke
:p

bongek kan??

ok.petang ni saye masak lagi
tp saye nk masak ayam masak padprik
n sup kentang
kobis masak lemak
oke x menu tu
ok + ikan goreng lah macam biasa

tau x da masuk hari ke2 pose smlm
saye masih lagi xmenjejakkan kaki ke bazaar
muke xmalu xpose n g bazaar..
haahah..biala..
ak yg nk makan
ok ak harap ak nk masak awal hari ni n nk g bazaar

oke saye rase lah
samp sini je saye cte
nnt2 lagi dong

===================+end+==================

2 comments:

Riduanmohamad said...

CAK!!...
1: wah..bkn main angkuh...lagi kata-kata mu...itu,kurang pahala orang yang mbaca~nya blog mu ini!! hahaha.. pandai masak ke ko nie... ke pandai tulis je... xda bukti pon, yg menujukkan ko ni pandai masak?
2: Bab jais tu.. aku ingat x kene tangkap kot...cuma kluar kat harian metro muka depan...hahaha..semua edisi plak tu dr utara smpai slatan same je tajuk!!! tp aku ingat nak buat aduan rakyat laa....kat tv3?
3: pelapik meje makan,,,yup btol tu, x cantik langsung...?

zila_rock!! said...

bongek nye riduan
aku main2lah dalam ni
xde unsur2 angkuh ke nk blagak pon
sepak kang baru tau

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea