Friday, August 27, 2010

Ipoh

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:53 AM
bersama mereka serumah ke Ipoh berbuka di sana sebab da bosan melayan bazar Sri Iskandar. harihari benda sama je. so saye bertukar arah bertukar angin melayan angin Ipoh, sajian Ipoh di dataran merase nasi goreng ikan rebus oh!selain tu, sempat juge berjalan sambil melayan Gerbang Malam di Ipoh. de best thing kat sana was bunny. mmg sangat comel tak terkata dan sangat jinak. mahu bela tapi teringatkan arnab yang pernah saye bela itu mati so hasrat pon mati di situ juge. chinese bunny. harga boleh tahan. nak runding, buat ape. bukan ade duit pon. bukan nak bela pon. tapi sekadar bertanye harga dan nak tau update pasal arnab terkini naknak di zaman modeh serba canggihmanggih ni. bole tahan dalam rm30 ke rm 40 die letak.oh memang tak nak. mahal. so setakat mentangkap gamba di situ di tengahtengah medan. opps! bukan cari publisiti jadi artis kat situ. so, suke hati aku.



ape sangat ade kat Ipoh. pusing sana ta kena. pusing sini bosan. ke sana ke situ sume bosan. so tadek tempat nak lepak. JJ pon bosan. setakat tengok je. duit pon tadek. da la tengah Sale pulak sekarang nih. SUB. PADINI. JUSCO sale. eyh. tahla. banyakla. musim perayaan la katekan. geram memang geram tapi gigit jari jela tengok orangorang belek baju tu slua tu. jeles oh! tapi nak wat cmane. saba je la. tak duduk lama pon. dok lamalama tengok barang murahmurah sume sakit ati je so bek belah cepat. memang seyes sakit hati tau kakakkakak. so kalau kakakkakak nak pegi belibelah, silelah ke Jusco manamana yang berdekatan dan bershoppinglah anda sampai tak ingat dunia and of course tak ingat aku. takpela. aku redha. pas daripada tu, kamikami terus meninggalkan Ipoh dengan keadaan penat pada esok paginye sebab kami sahur kat situ gak. ok. babai Ipoh. nanti saye datang lagi dan lagi.

+end+

2 comments:

Wan Ssei said...

ohh..aq da pegi tmpat tu..kiut gile arnab2 tuh...nk beli letak kt hostel le dua,,,hihi

http://wanssei.co.nr

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

haha
yeke
gile pe
lagi cepat matila kau punye anab nnt

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea