Wednesday, December 29, 2010

syabas harimau!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:31 AM 1 comments
hey hey salam! jeng jeng!kompom sume senyum lebar lah bile Malaysia menang Piala AFF Suzuki nih. congrats. xpayahla cakap baper goal ke ape. sume da tau. tadi pi lepak mamak memang bergegar la kedai tu dengan ngauman penyokong skuad tiger kite.ho yeah Malaysia. ta tapi kan tadi masa lepak mamak depan aku org Indon, belakang aku pon Indon.so, masa Indon goal deme 4 orang jela bertepok. pastu muke Malaysian ni sume tgok diorang sekilas pandang pastu tgok tv balik.pergh..muke rimau beb!hahaha..xpe..jangan ganyang sape2.ok.


tahniah dude!



well, sume orang tgok kehandalan Khairul Fahmi ni. da la tinggi.cukup la style die main tangkap2 bola nih. pergh.meletopp!mamat Kelantan ni da market pulak skrg ni.hahaha. Sampai Hanis Zalikha pon minat die oh! dengar2 jela. tapi xpayah nak berangan sangatla nak berpakwekan die.da ade awek ma.hahaha.nak tau sape awek die, klik kat gambar fahmi tuh.


Khairul Fahmi Che Mat (born 7 January 1989 in Kota Bharu, Kelantan) is a Malaysian footballer currently playing for Kelantan FA in Malaysia Super League. He plays as a goalkeeper for Kelantan FA.

klik gamba ni kalau nak tahu sape awek die


hahha..xpayah nak meroyan sangatlah ok.cek fahmy da berpunye.aku pon nak admire pon da xjadi nih.hahah.congrats congrats.xpasal2 Jumaat cuti!woohoo!tengs PM!


aku cilop dari awek fahmy punye blog.malas nk cari jauh2.


syabas ok!ho yeah!

sekian:

Tuesday, December 28, 2010

camera cun!!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:37 PM 0 comments

salam salam salam bahagia.sari berita ohzila.chewahh.skema RTM u!hey, check this out the new camera yg kluar tahun ni.tetibe rase nak post mende nih.sebb aku obses sikit bab2 kamera ni even yg ade hanye kamera hp. wahahha.tu pon gambar hancorrr piorrr. so just lokk at below and u gonna like it 4 sure yah!


hey xcomel ke ben10 camera ni.comel lah!adik aku mesti suke maaa..



yang ni aku rase casing je, but kalau pakai mmg sangat cute.i like pink!



macam housing ade ma..kalau la aku ade ni...ahh



look cool~~



even jenis kamera lama, tp cantekk..



spongebobsquarepants!!



lego pon ade!



WOW....antik maa...




ni sweet sumpah aku suke..


baru la nampak macam fotographer yg superb skit bile pakai camni.tapi, yelakan.ak sehapak kamera pon xda. berangan je la kiah oi.


sekian:


julia coli xpayah berangan

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:15 PM 0 comments
*jeng jeng jeng*


“Kali ini saya akan pakai coli dilengkapi cahaya laser – biar buta mata semua pemain Malaysia."



wah shanteknye Julia Perez nih. berkilau2 aku tgok die.hahha.jangan nak berangan sangatla nak bawak laser coli kau pi stadium tuh.nak ngamuk2 plak.da kalah da la sayang.ok.yg obses lebih2 ngalahkan jantan kenape kak?lek la.ok mmg die gurau2 la kot.but kite xtau kan ape jadi nnt. kan? risau plak.skang ni pompuan da banyak buat hal. ni kan lagi artis. nanti sape nak ganti nama pena kau wahai artis bertetek besar? ok sopan sikit.berpayudara besor. saya minat awak kak Julia.hehe.



ape2pon doa2kanla pada skuad kite meNGAUM baik malam ni. okai.


sekian

heyhey cerita panas~!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:34 AM 0 comments

assalamualaikum wbt.

ok.ini sangat panas, menyengat, hangat dan err hebat!yes!hebat berkata2. ape2pon, sebelum kata banyak berdusta, sebelum jasad mengumpul dosa, ampunkan saya kawan2. saya cuma agak tidak berpuas hati apabila saye tgh berehat kesejukan tetibe menjadi panas. ni kisah tudung. ok. sebagaimana biasa, anda pon tahu seadanya kalau saye ini tidak layak pon sekiranya nak bercakap2 dalam hal ni tapi tidak berselindung untuk mengetengahkan hal yg menjadi perbualan panas akhir zaman ni.ok.terus terang macam nak insap pon ade ni.

well, its hard to say.but ia perlu.


*klik it 4 more details*


nampak kan?so ini la yg cek ohzila nak cakap. tapi ye la kan, sekarang pon orang2 kite pon da buat benda ni xamik kisah da. who we are to deny all the sunnah and teachings of our Prophets. i dunno whether MQ is Islam or not, but the thing as well looked very clear when she insulted 100% totally all the things on wearing hijab. just see lah. well, nak cakap pon, nnt ade plak orang ckp kat aku tak tgok diri sendiri dulu sebelum nk ckp benda2 macam ni.mesti ade punye. but, ade ke aku kutuk sampai macam tu skali. just give me time to get into it slowly. i want it. seriously.


ha!kau tgok ni!


*click the image*


aku xdela songsang begini.mengaji pun berlitup kak. mana mau camni. sedangkan sorg2 pon kena tutup aurat kalau baca Al-Quran, inikan lagi in front of public. ish. layak ke aku cakap camni? maapla. dalam jahat2 aku pon, aku xdela nak menghina Islam. sejahat2 aku pon, aku xdela nak cakap pasal agama lain itu ini.ajaran diorang itu diorang punye hal la.plz la.sesekali kite ni, janganla menghina Islam. ok. ape2 hal kalau nak tau lagi lanjut, korang searchla Mizan Qistina tu.add die, pastu bantai die abis2an. cakap main suke aje minah ni kang aku cepok kang.


source: tok yang faebook.

sekian,




Monday, December 27, 2010

candid itu cun laa..!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:53 PM 3 comments

jangan malu jika anda kentut di khalayak ramai
bile kantoi kentut depan org ramai
just say (+_+)y peace tanpa rasa serba salahnye.

haha.salam 1 malaysia.

kali ni aku join contest lagi la.da gedik2 sekarang aku ni nak join2 contest ni.masalahnye, aku xde buat ape skrg ni.cuti.so aku bosan.y not if korang do the same thing as me. bosan2 tu join jela.tapi xpayahla nak mengharapkan dapat duit beribanriban. mana maunye.

kali ni aku join contest "candid itu cun laa..!"

so kalau nak join, klik gamba di bawah ni :



OK.easy gile.bukan menanam padi, bukan membajak sawah, bukan menetas telur, bukan membuat kapal, bukan juge mengecat bangunan. easy n easy.copy paste taip sikit2 da siap.so xpayah nk ngeluh benda ni. teknologi da canggih.guna la.xrugi kiah.

+++++++++++++++++++++++++

so, inilah gamba yg dipertaruhkan


ini kawan saya.saya ngaku ini kawan saya.


haahaha.xpayah edit bagai la gamba ni.da cukop clear.hahaha.ni kawan saya.nama dia Akma.cukupla bg nama nickname aje.hahah.bg nama penuh kang malu pulak.kesian sahabat.time ni kat kolej.kat cafe.sangat penat di tgahari.so beginila keadaanye.nasib xberdengkor aje.kang dengkor, aku letak mic tu kat mulut die bagi 1 cafe dengar.hahahah.kan aku da gelak sorang2.



+++++++++++++++++++++++++

so ape lagi join la contest ni.hehe.garap2 lucky lah.
saya tag kepada 3 sahabat ini.silelah join.


sekian:OHZILA



Sunday, December 26, 2010

dasar budak hingusan tiada ajaran

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:23 PM 2 comments

ok.mari menggembargemburkan perihal bola sepak kite.skuad kite da menang kan.ho yeah.3-0.of kos kite puas hati.tapi mesti ade gak yg xpuas hati kan.mesti lah kan dari pihak lawan.ok.ni adelah kisah satu rakyat dari pihak lawan yang still lagi hingusan berhingus hijau bertahi coklat bernanah kuning.entah.aku tengah sedap mencarut ni.harap maap.hati tgh panas.



sedap kan die bercakap.skali aku tonyoh dengan cili kering, nangis lagu p.ramlee la kau.



kau yang cari pasal sayang mangkuk




klik gamba atas ni untuk tumbesaran nak mampos *grrrrr*..




tibe2 cik ohzila nak emo.bukan ape.kenala emo.saba dah.tapi nak marah gak.nasib baik bukan time nye.kalau korang nak lagi detail, kat sini.agak meriah la die ni kan.macm nak cari publisiti murahan je.labu lagi laku dari kau la.nak letak nama tiwi macam artis tapi perangai macam ulat sawi.nak wi wi jugak.aku tengah marah ni.jangan kacau.


kalau korang tgokla kan,memangla syaitonn tu ade mintak maap.tapi korang prasan x, da minx maap tetibe nak ngungkit balik, nak garu abis balik.cikai nye pempuan nih.lepastu ade ke Malaysia die panggil *MALINGSHIT*.halo TiwiShit.biar kite ni perut buncit tapi hati jangan busuk nak berputar belit.biar kentut busuk.jangan mulut busuk.biar kentut bersepah.tapi jangan mulut bersepah.main makan ape ko suke.yg penting jangan makan orang.

*oh sangat hilang sabar*


die dok ngate negare kite ni amboi, kalah cik peah pegang cincin 7bentuk, tapi ade xkite tolak warga diorang datang ke negara kite cari kerja.da la dtg cr keje sini, pastu ade jugak ttbe wat hal kat sini jadi "maling".kau orangla maling.ok.aku xcakap sume.tapi aku mengata kau sekarang TiwiShit.tapi bile ade orang ckp camtu, si TiwiShit ni bidas balik yg ade pelajar kite pi blajar Medic kat negara diorang.diorang tu pandai bangak.abistu korang yg xpandai gile datang sini cari keje ape menda.aku xckp diorang tu bodo.tapi kau istilahkan sendiri la Cik TiwiShit.


la.....ingat lawa...rupenye..lawa *gile*



kalau da dasar budak2 lagi janganla tau becakap aje, tapi bile menghadap tau mulot mengadah nganga.pempuan pulak tu.PAKAI TUDUNG pulak tu.oh.sangat memalukan.ape2pon.selamat datang ke Cik Kiah Cik Som Club.nak tau pasal cik kiah cik som?sile tgok post saye yg lepas betajuk hai tudung.


aku da xnak menambahkan lagi sakibaki maki aku.
sekian saja laporan terkini bola.


terima kasih.

sumber: qusyamariposa and facebook

sekian:ohzila.

campurbaur punya cerita

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:46 PM 0 comments


WIRA dua gol Malaysia, Safee Sali (10) merai jaringannya bersama Kunanlan dan penjaring gol kedua, Ashari Samsudin (kanan) pada perlawanan akhir pertama Piala Suzuki di Stadium Nasional Bukit Jalil, malam tadi. Norshahrul (gambar kecil) dianggap perancang utama kejayaan besar negara.

sumber: tok berita harian hari ni

Multi-styled Text Generator at TextSpace.net

syabas syabas!kita memperolehi kemenangan yang ketiga!penah tgok cerita Pak Belalang time abad abad P.Ramlee dulu. tu le kome.tgok wayang tgok Narnia la Ngangkung la.tgokle juge cte P.Ramlee.haha.xde cite lama, xde cite baru.tol x?wel wel.aku takla setahu mana pasal bola sepak ni tapi berbangga la sebab tanah air tercinta semakin megah dlm arena bole sepak ni. pergh.cayala!(rase macam nak bercinte dengan diorang pulak.ok.aku x menggeletis). tak diduge plak ade sinaran laser tu jadi isu plak.padahal xde ape2pon.kalau xcaya klik sini.dalam berita harian.timbul isu laser ni, tros diorang g jumpe pakar optometris.pergh.sanggup.yang bangaknye tu, kan da cakap jangan bawak mercun.dibawak jugak.kan da timbul kecoh.malukan rakyat Malaysia betol la.nak sokong2 jela.korang xpikir ke nanti diorang nak lawan kat Indon Rabu depan lagi la camne.korang janganla main2 dengan rakyat Indon ni.sume jenis panas baran.




tadi kan aku blogwalked.pastu bile tgok blog2 teruna ni, sume cite pasal bola beb.biasala tuh.masing2 ceritekan kisah2 3-0 smlm.pergh.aku tgok care diorang cerite tu macam diorang tu Football Manager pulak dah.mengalahkan coach si Rajagopal.eh betul ke x nama coach tu?aku malas nak search pakcik google nih.kang salah kang mau kena debuk aku kiri kanan.hoho.tpi kan semalam nak cerita la aku mana tgok bola ni.xtengok tv pon.aku tau pon sebb aku mesej adik aku.haha.tu mamat gile bola.well, korang tau and sape2 yg da tau, its ok.tiket masuk bola tau x bape?grandstand rm50.bebas rm30.mak ai.korang bayangkanla, bape riban dalam stadium tu.bapak untung berganda2 ma stadium tu.aku ingat palingmaling pon 10bucks.kalau rm50, pi karok 5 jam da puas hati.haha.pi lost world tambun pon da puas jugak shari suntuk.hahah



angel clip art

sembang pasal karok kan, aku pi pertandingan karoke malam tadi.aku agak sedikit hampe la perasaanye sebab aku gatal tekak and gagal melontarkan suare dengan baik.lagu aishah janji manismu menjadi taruhan malam tu.xdapek la nak tolong.xpecah just rase macam xsedap.xpela.xde rezeki la kakak.malam ni cek ohzila try lagi kat kuala kangsar.tak tau la lagi jadi ke tak.tapi kalau batuk, buat ape pi jauh2.aku da la manjung nak pi sana mau 2 jam.nak bawak lagu ape pon xtau.okla.cik ohzila terangkan di sini.saya bukan mau jadi artis, jadi sahabat handai jgnla panggil saya artis.selagi xda album sendiri, janganla panggil saya sedemikian rupa.saya hanya layak nyanyi tepi jalan aja.pergh.ayat kudus dan tulus nih (^_^)y.
.
.
.
.
.
aku baru selesai memasak tadi.ikan sardin buat goreng.sayur buncis masak ape tah.goreng2 biasa aje.ngan ikan bilis goreng.nak tau?aku xpayah nak makan sedap2.yang macam ni pon da bole buat aku kenyang dan sangat2 selera.kalau makan sedap pastu kau cirit buat ape kan?rugi mugi.haha.buat taik gigi bole la.haha.seyes kau.makan tgahari xpayah nak kaw2 sangat.goreng telor dadar pon jadik ma pastu makan ngan ikan bilis goreng panas2.mak aih.aku pulak da terliur ni.nasibla aku xpuasa.haha.




*tapi kalau telor comel camni, sayang gile nak makan.menetaslah kau*




tibe2 nk terkandas benak otak aku ni ke arah menggelabah bile pikir2 nak masuk sem balik.ok.lebih baik jangan pikir dulu.nanti serabut memanjang duit xkan cecah ke bumi.oleh itu,selamat tengahari.mari menonton sinetron alisa.

sekian:ohzila.

contest gambar kenangan sekolah dulu-dulu :p

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:15 AM 2 comments
dabedabedu.salam 1 rakyat.pergh.suke2 tukar 1 rakyat.cewah.xpela.well,aku ni sebenarnye da menggeletis nak join contest2 kat pasar2 blog nih.aku bosan la kak kiah.seyes.xtahu menahu nak buat ape.so sile la suke ape yg aku buat nih. ha pada korang yg da menggerutu kat kepale otak tak tau nak buat ape, y not korg folo je aku ni ha.join contest2 macam ni.so kalau mahu join, joinla.hahah.


*nak join.klik gambar ni*


aku desas desuskan la syarat2nye di sini:
  • Mst ade blog sendiri tow PENTING !
  • Jadik follower bLog ida http://idasayangkamu.blogspot.com dlu bg yg dh ada,terima kasih tow AMAT PENTING!!!
  • Letakkan ‘Contest gambar kenangan sekolah dulu2’ sbg tajuk entry korang (jgn lupa wt entry pasal pic tu) dan banner diatas berserta linkkan teros kt entryhttp://idasayangkamu.blogspot.com/2010/11/contest-gambar-kenangan-sekolah-dulu2.html ini tow...PENTING !!
  • Upload kn gmbar kenangan sekolah korang dulu2 (xkish sorang atau beramai2) tp bg yg still sekolah ag.korang pom leh join gk,tp mst berpakian sekolah korang ek...PENTING !
  • Dlm gmbar tersebut ,nyatakan nama sekolah korang jugak
  • Hantar link entry korang didalam kotak komen entry contest ini. PENTING !!
  • Tarikh tamat pd 11/01/11 @ 11 jan 2011.


ok gamba ni adelah kami 5 bersahabat.kami sangat super girang and till now kami still contact.no lost contact. hehe. well, ape yg pasti kami sume berlainan course. ok, i'll let u kno. dari kiri Syazeri, Tuntung and Fadhil Hanafi. ketiga2nye amik Mekanikal and tau x kami panggil diorang ni 3 musketeers. sebab mana je diorang ni, mesti nampak 3 3. xpenah nampak kurang.tu yg dinamakan bestfriend forever you! then, sebelah Fadhil tu Wani. Amik Perdagangan, and ehem ehem. beside her it is me! haha. jangan pelik. saye amik kos Elektrik. and last tu yg kicik2 molek tu Aie. Amik Civil. kami membentuk 1 group yg dinamakan 5 Flamez. and we ol ade website sendiri oh!.ape apepon. sangat sayang mereka ni.sebab merekala kakak abang adik saye.and everybody kno who we are. kami juge editor majalah skola time tu.sume took part. pegila usha Teraju '06 SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN TEKNIK IPOH PERSIARAN BRASH.


Bile tengok balik gambar ni rase rindu sangat2 kat mereka.harap2 dapat jumpe lagi.sayang korang.papepon, i hope i can win 4 this contest.wish me luck hoho.

sekian:ohzila

Saturday, December 25, 2010

menempel

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:46 PM 0 comments

perangai santa tak senonoh


ok.real mummy.it works.


sebenarnye nak promote kete tuh (*_*)


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++


petang2 yang gampang memboringkan keadaan yang suam2 kuku aje panas cuaca hari ni. hoih.nak harapkan ade mc flurry oreo depan mata entah bile.padahal semalam da pelahap 1 beli kat drive thru.cecewahh.haih bile cuti ni la risiko yg mcm ni la kena amik.haih.bobosan la beb.ape nak buat ni.duit xda nak melepak2.uhuuhhu. kepala otak da menggerutu gara2 xde idea nak buat sekarang.kompilasi otak kiri dan kanan mule jamm.

*just drop ur comment*

sekian:ohzila


denda berkarat yg masih teringat

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:50 AM 0 comments

ni la masalah cikgucakgan kat skola salunye lah.time aku buat keje skola tu seenak enaknye dan sebaik baiknye, time tulah cikgu tu xdatang lah, ade meeting lah, mc lah, xcihatla, anak xcukup susu badan lah.hai. time tu la aku rase "oh cikgu!terima kasih!"

tapi kan aku ingat lagi masa aku xbuat keje skola tu, pergh..time tu la die cek pulak. aku ingat lagi masa subjek BM kan darjah 5 Bestari kt SK Seri Manjung, aku kena denda berdiri kat depan kelas ngan sorang lagi membe aku, Rozainee. mestila aku ingat sebab aku xpenah kena denda.tu satu2nye denda dalam hidup aku.malu kot.da la pengawas pusat sumber.haih!duduk depan kelas korg bayangkanla 2 jam.sape tahan~.aku mmg da nangis kat depan tu.

masa kat U pulak, lecturer la kan pon kadang2 buat hal sama.tapi jarrang jarrang~~haha.so xnampak sangat coz they more to assignment.nak anta bole,tak anta pon bole.xanta dapat telo ayamla cik kiah~~hoho.kite da besar, pandai2la hidop.jangan tau berangan.kalau da ngikut keturunan cik jenin, sampai bilakah?kan?hiy...tak mau da aku kena denda.belajar dari silap.xsalah.xrugi. ok beb! (*=*)




sekian: ohzila (^_^)y


photo contest: my best friend forever!!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:38 AM 0 comments
hey hey tatadi kan, cik ohzila berjalanjalan ke pasarpasar blog than tersinggah kat satu belog nih yg anjurkan 1 contest. macam sonok plak. hey jadi cik ohzila pon macam nak try la kan. hey, this is my 1st try ok join contest2 nih kat pasar2 blog.kikiki.


klik gambar nih if mau join :p


nak join nye idokle payah bebenor. kamu klik je gamba atas kamu pahamkan pastu join.sebab tuan punye blog pon cakap bahasa melayu. haha. senang aje kan. so wat 1 2 keje da siap.ate..main game bole dr pagi sampi petang, ape le salahnye join contest nih. syaratnye pon ate..mak ai...celah gigi je pon. he'eh.cek ohzila rase idokle sampai 10 minit pon buatnye.ate ape tunggu lagi kome oi..join jgn tak join..(+_+).


==================================

+ate ini kisah my bff nye pon+


*paan, elly, ohzila and iqwat fahmi*


1st Q:mule berkawan sejak tahun berapa?

*paan*
kami mule berkawan pon ate sejak tahun 2009 macam tu. cek ohzila terjumpe cik paan ni masa cik ohzila pi johor dengan die dalam 1 program kat kolej. so jumpe2 bole berkawan pastu mmg gile2 ah mamat nih and yg penting die sngt sayang kat awek die.so sweeettt (^_^).

*elly*
ni pon kenal masa 2009 gak.cik elly ni saya kenal die sebab die ni ajk asrama kat kolej.tgok je baik padahal sama2 gile mcm cik ohzila.hahha.cik ohzila suke panggil die mak sebb die ni mmg ade gaye mcm mummy gitu.huhui.

*iqwat fahmi*
juge tahun 2009.cik ohzila ni kenal die sebb die ni exbf pada kawan cik ohzila.and die juge kawan baik pada kawan cik ohzila1 lagi and serumah ngan die.so bile da sama2 lepak so salu sangat lepak so kami jaid sangat rapat




2nd Q: kenapa anda rasa mereka BFF anda?


*paan*
sebab die sangat caring dalam sesuatu keadaan untuk setiap kawan2 di sekeliling die.cik elly juge kate begitu.woot woot.kalau kawankawan die sakit, die sedaya upaya membantu walaupon die xmampu untuk jadi bidan mahupon dukun atau pon lebih saintifik nye cik doktor.hahaha...

*elly*
hai mak aku sorang ni. die sangat bersifat keibuan. die juge ade care nye.ingat lagi masa kami tdo sama2 dalam bus kat belah belakang skali masa pi johor dari perak.sejuk gile, kami pelok same2.oh.mak.rindu mak.oh suaranye juge sangat sedap la.bile nyanyi vibrator suara tekaknye mampu meruntuhkan jambatan pulau pinang woo..hahah

*iqwat fahmi*
die sangat gile.ohzila sangat yakin.die bole menghangatkan suasana suram dengan menjadi badut di khalayak ramai walaupun di Bukit Bintang.sangat suka bermain muzik seperti cik ohzila.and die juga bandmate cik ohzila.yang bestnye, die pernah gorengkan cik ohzila seketul ayam berempah.and sangat sedap.die tidak malu untuk kentut di depan orang.itu yg penting.(+o+).

++++++++++++++++++++++++++++++

(+_=')y
harap2 cik ohzila menang.
woot woot!saya sayang bff saya!yeaha!

sekian: cik ohzila

Thursday, December 23, 2010

maxi skirt

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:00 PM 0 comments
simple

friendly


all those maxi skirts are being adored rite now
tengs to ajieroxx.i'm clicking on you


sekian: ohzila

gojostory

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:28 PM 0 comments

i am having a head full of lunatic stories.
the ram is still in good condition.i'm sure.

______________________________

i'm not a singer.
but i'm singing in the toilet

______________________________


i'm not a runner.
but i'm running
when there are cockroaches on my feet


______________________________


i'm not a hunter.
but i'm hunting
when i kno there are stalkers behind me

______________________________


i'm not an actress.
but i'm acting
when i need to do so.iow-- i'm lying


______________________________

i'm not a gangster.
but i'll kick your ass
when u did some fucking manner
in front of me

______________________________


keep waiting for it
to make my dreams come true
to make my future comes easily to me
everyone might want it somehow

______________________________


i want something gojes surprise
when i'm blowing 22 candles on a
secret recipe chocolate cheese new york cake
desire to have it once in a lifetime
just wait until it mean to be

______________________________

sekian: ohzila on pagi jumaat

7kg sebulan?? u must be kidding me syg~

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:15 PM 0 comments

ha ala.xcaye suda....kat uitm dulu aku buat kot.

anything...since u have ur fingers to type to me..=P

serius ke cara tu berkesan nak turunkan berat badan ??

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:15 PM 0 comments

aku da buat.menjadik :p

anything...since u have ur fingers to type to me..=P

pee

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:06 PM 0 comments
jangan dukung anak camni.ohgeli.

do we have this in Malaysia?

bapak die ingat mesti peluh

he is on practical.oh man!

he is professional.going to olympic.

i like the way he pees.just do it lah!

who cares?dammit'


men*-- jangan kencing merata
women*-- jangan kencing bersepah
men*-- jangan suke meraba
women*--jangan mulut macam sampah
men*--jangan tau mengata
women*--jangan buat perangai menyampah

notaikamu: biar kencing sendiri, jangan kencing orang.

*sekian: ohzila*

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea