Monday, December 20, 2010

bangkai kucin

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:54 AM

assalamualaikum.
dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasih.

!(*-*')!

macamane aku nak mulekan.ehem.ehem.tekak seperti menelan air liur yang xde tetapi berbunyi gulp!gulp!haih entahla.takut nak cerita.kesian pon ade.tapi ape bole buat.

alkisah di satu hari.aku balik ke umah sewa jap dalam pukul 1 pagi sampai umah.coz at that time aku balik dari Batu Gajah.ade hal la jap kan. then, on my way balik ke Manjung, singgah jap la Seri Iskandar.i mean umah sewa aku la kan.then, sampai2 terus tertusuk bau haruman sehabis baik menusuk hidung sampai ke kalbu hempedu nih! rupenye bangkai seekor kucing yang tertinggal tulang da macam fosil untuk dipamerkan je. ape la nasib. and the thing is aku xtau ni kucing mana satu coz umah aku selalu didatangi pelbagai masayarakat kucing. ape ke halnye ntah deme suke benor pi umah aku..



kome tengokla gamabr ni snap pon xberapa baik nak2 waktu malam. but tersangatlah sedih sebab aku ni pencinta kucing. nak tanak takut sebab time tu pukul 1 pagi. pergh.hati xsampai nak meninggalkan ia sebegitu rupe tapi xkanla aku sorg2 kot.sangat xberani.seyes.nak post ni pon mcm meremang je.ape2pon aku harap kucing ni mati dengan amai damai.cume nk kena tanam la kan.elok2.sebagaimana kite manusia pon begitu, xkanla kite nk wat xtau aje kan.maapla.aku bukan sengaja nak biar,tapi pukol 1 pagi kot.maap.saye pengecut.benda2 macam ni saye xkuat.nak gado saye kuat!hehehe.

ape2 pon pada pencinta2 kucing, sayangilah kucing anda sebaik2nye kerana ia adalah binatang kesayangan Nabi Muhammad saw.oke.

+sekian+

2 comments:

teyqahd said...

kecian gile kucen tuu !
abeh tu bgkai tu cmne skg ?

http://teyqahd.blogspot.com/

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

ak nak pi pada keesokan harinye tapi aku ade hal penting.ngat nak pi arini.but arap2 jiran sebelah tu prihatinla sikit.ckanla die sanggup bau bangkai

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea