Sunday, December 26, 2010

contest gambar kenangan sekolah dulu-dulu :p

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:15 AM
dabedabedu.salam 1 rakyat.pergh.suke2 tukar 1 rakyat.cewah.xpela.well,aku ni sebenarnye da menggeletis nak join contest2 kat pasar2 blog nih.aku bosan la kak kiah.seyes.xtahu menahu nak buat ape.so sile la suke ape yg aku buat nih. ha pada korang yg da menggerutu kat kepale otak tak tau nak buat ape, y not korg folo je aku ni ha.join contest2 macam ni.so kalau mahu join, joinla.hahah.


*nak join.klik gambar ni*


aku desas desuskan la syarat2nye di sini:
  • Mst ade blog sendiri tow PENTING !
  • Jadik follower bLog ida http://idasayangkamu.blogspot.com dlu bg yg dh ada,terima kasih tow AMAT PENTING!!!
  • Letakkan ‘Contest gambar kenangan sekolah dulu2’ sbg tajuk entry korang (jgn lupa wt entry pasal pic tu) dan banner diatas berserta linkkan teros kt entryhttp://idasayangkamu.blogspot.com/2010/11/contest-gambar-kenangan-sekolah-dulu2.html ini tow...PENTING !!
  • Upload kn gmbar kenangan sekolah korang dulu2 (xkish sorang atau beramai2) tp bg yg still sekolah ag.korang pom leh join gk,tp mst berpakian sekolah korang ek...PENTING !
  • Dlm gmbar tersebut ,nyatakan nama sekolah korang jugak
  • Hantar link entry korang didalam kotak komen entry contest ini. PENTING !!
  • Tarikh tamat pd 11/01/11 @ 11 jan 2011.


ok gamba ni adelah kami 5 bersahabat.kami sangat super girang and till now kami still contact.no lost contact. hehe. well, ape yg pasti kami sume berlainan course. ok, i'll let u kno. dari kiri Syazeri, Tuntung and Fadhil Hanafi. ketiga2nye amik Mekanikal and tau x kami panggil diorang ni 3 musketeers. sebab mana je diorang ni, mesti nampak 3 3. xpenah nampak kurang.tu yg dinamakan bestfriend forever you! then, sebelah Fadhil tu Wani. Amik Perdagangan, and ehem ehem. beside her it is me! haha. jangan pelik. saye amik kos Elektrik. and last tu yg kicik2 molek tu Aie. Amik Civil. kami membentuk 1 group yg dinamakan 5 Flamez. and we ol ade website sendiri oh!.ape apepon. sangat sayang mereka ni.sebab merekala kakak abang adik saye.and everybody kno who we are. kami juge editor majalah skola time tu.sume took part. pegila usha Teraju '06 SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN TEKNIK IPOH PERSIARAN BRASH.


Bile tengok balik gambar ni rase rindu sangat2 kat mereka.harap2 dapat jumpe lagi.sayang korang.papepon, i hope i can win 4 this contest.wish me luck hoho.

sekian:ohzila

2 comments:

iDa said...

Mkch sbb sudi join contest ida...n ida ade follow skali tow sbg tnda mkch ida...
ida dh cek dh,semua ckup lengkap....mkch tow..

nnti cek awk jdik pserta kbper tow...

GUD LUCK!!!

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

ok.suke2!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea