Tuesday, December 7, 2010

melepak dengan geng sekolah rendah (gsr)

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:17 AM
-saye dan dayah salim-





ok.meeting pasai reu telah pun dijalankan tadi
lokasi: mek D manjung
tu betoi2 pasal reu lah konon2nye
di mana ade lah mereka2 sperti ikhwan,pak aji,dayah salim,rafizi and sepupu
serta aku lah yang kompom2nye
makan chicken burger xabis plak.minx maap bege.
kenape malam ni saye xberjaya makan dengan abis ntah
ampunkan saya oke.ampun sebb xabis
dan arakian jadinye stelah sejam macam tu
datang pula sepasang ni si rauf and nadiatul


ok.paham xpaham.
lepas tu ke biri pula kami setelah menghantar dayah ke rumah
die xbole kua lama2 standardla kan anak dara
ade pule si amru,syed mohamad,firdaus,shahrul
dan tak lupe si faiz and aizat
hampir2 terlupe.maap ye

-ini saye dan nadia-


kemudian tak lama juge
cik payung, si rauf mau ajak g karoke.nama cik payung maka diela yang payung
kami berkaraoke
ok.saye paham.di australia xde lagu melayu
so saye espect die sangap lagu2 melayu
standardla
si nadiatul macam tersipu malumalu gaban hai
lek suda.kawan2 kite gak
bukan ape saye tau die resah gundah gelana sebab takut opah nye tepon
xpe2.its ok tu.
yang lain2 kompom buat gila masing2 tapi syes tonite punye karok
sangat best even sejam je.like it.


then,
karok baik punye di sitiawan
sejam saja suda jadi
pastu, lepak2 skejap then kami balik
si amru rock yang menghantar saye pulang
ketika ondeway balik,ade exsiden berlaku di sitiawan
antara moto dgn moto
melayu dengan india
ape jadi pastu saye xamik tau
sebb saye takut sebb mangsa pon da hancur muke
tu je saye sempat tengok
ohtidak.xmau lihat oke



kenape la malam2 gamba xclear (=.=')T


tengs sebab anta saye kepulangan dengan baik.
tapi alangkah kesian seketika saja apebila ade mesej dianta
sebab xdapat masuk rumah kerana dikunci.ehem ehem.
demn.kesian kau.tp xpe.telinga ade.dengar oke.
apa bole buat kan amru.

well tengs jugak sebb suggestkan aku lagu2 Ajek Hassan
bapak gempak akustik die
and i really like it.sangat2.
terasa macam nak blaja sangat2 akustik
demn.demn.

ahhah.sembang malam ni sampai sini saje alkisahnye
kesah panjang2 xpayah la merajinkan jari tangan itu utk menaip
cukup secara ringkas dan padat saje kan
ok.sampai sini aje.tata


p/s: tengs yang bagi semangat pasal reu tu
aku dari down jadi lebih gagah!yeah!

0 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea