Monday, December 27, 2010

candid itu cun laa..!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:53 PM

jangan malu jika anda kentut di khalayak ramai
bile kantoi kentut depan org ramai
just say (+_+)y peace tanpa rasa serba salahnye.

haha.salam 1 malaysia.

kali ni aku join contest lagi la.da gedik2 sekarang aku ni nak join2 contest ni.masalahnye, aku xde buat ape skrg ni.cuti.so aku bosan.y not if korang do the same thing as me. bosan2 tu join jela.tapi xpayahla nak mengharapkan dapat duit beribanriban. mana maunye.

kali ni aku join contest "candid itu cun laa..!"

so kalau nak join, klik gamba di bawah ni :



OK.easy gile.bukan menanam padi, bukan membajak sawah, bukan menetas telur, bukan membuat kapal, bukan juge mengecat bangunan. easy n easy.copy paste taip sikit2 da siap.so xpayah nk ngeluh benda ni. teknologi da canggih.guna la.xrugi kiah.

+++++++++++++++++++++++++

so, inilah gamba yg dipertaruhkan


ini kawan saya.saya ngaku ini kawan saya.


haahaha.xpayah edit bagai la gamba ni.da cukop clear.hahaha.ni kawan saya.nama dia Akma.cukupla bg nama nickname aje.hahah.bg nama penuh kang malu pulak.kesian sahabat.time ni kat kolej.kat cafe.sangat penat di tgahari.so beginila keadaanye.nasib xberdengkor aje.kang dengkor, aku letak mic tu kat mulut die bagi 1 cafe dengar.hahahah.kan aku da gelak sorang2.



+++++++++++++++++++++++++

so ape lagi join la contest ni.hehe.garap2 lucky lah.
saya tag kepada 3 sahabat ini.silelah join.


sekian:OHZILA



3 comments:

shazlea shayla @ maria said...

uiks..cik akma tuh taw ke??hahahah

Cik Yana said...

gud luck untuk contest ni :)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

shazlea: suda bgtau..hahahaha

cik yana!okey!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea