Friday, December 10, 2010

training

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:32 PM

sudah berada di ipoh 5 hari untuk training menari
untuk show kat rumah MB Perak.
ade sesape nak datang datangla Sabtu malam ni (hari ni la)
gamba aku xde pon sebab sape nak tangkap gamba aku
ceyt!!see...fifi,syed and abg fen
cukup la gambo deme je

kaki jangan cakap la.lenguhlengailengoi sume ade
penat lagi plus senggugut sakit perempuan mak incik datang tetibe
terbaringbaring tak bole bangun
digagahkan juge nih untuk berada di persada pentas seni
Ceeeewah!ayat aku xnk glamor kan..ok..glamor..

ape pon.sekilas spantas kilat ucapkan terima kasih banyak2
kat abg fen sebb bagi ilmu banyak2 kat kitorg sampai tepu pale otak
ingat step caca marba itu.sangat fun with you amfen
well,thanks a lot jugak kat mak syed , Cik Ani sebb kasi makan minum secukup nya dan kadang2 terlebih you..hahaha...ape2pon u sangat sempi la Cik Ani
Cik Ani nampak gagah alamaya kalau da gelak.
heehhehehe

perut masih sakit lagi.tapi saya kuat.
thanks juga pada Cik N sebb datang menjenguk saya
menghantar adik saya
i'm very glad sebb adik aku join skali

well, nak tunggu daddy plak kontek, rite now he is in Singapore
4 attending his family wed..xpela
waiting 4 u daddy

lalalala..sape daddy??nanti aku cerita na..

+++++++++

*end on ohzila*

3 comments:

Anna Fauzi said...

good luck zilla.. enjoy the moment and have fun ok. kau tak aku menari pun kan.. mentang2 badan aku besar gadang cam ney, kau sisih kan aku kan zilla. kau tak tau ke menati tu memang passion aku.. hahahahaha.... *tibe-tibe je..

weh, aku rndu Tom yam kau... nanti kau ajar aku masak lah... senang.

Anna Fauzi said...

kau tak ajak***

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

mana la ak tau ko nak join skali
ak da post kat fb da
nak join ka xnak
wuwuuwuwuw
tu pasal xde sape ak ajak adik aku je
'yela
nanti ak ajrla tomyam aku tu
hahaha

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea