Saturday, December 25, 2010

photo contest: my best friend forever!!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:38 AM
hey hey tatadi kan, cik ohzila berjalanjalan ke pasarpasar blog than tersinggah kat satu belog nih yg anjurkan 1 contest. macam sonok plak. hey jadi cik ohzila pon macam nak try la kan. hey, this is my 1st try ok join contest2 nih kat pasar2 blog.kikiki.


klik gambar nih if mau join :p


nak join nye idokle payah bebenor. kamu klik je gamba atas kamu pahamkan pastu join.sebab tuan punye blog pon cakap bahasa melayu. haha. senang aje kan. so wat 1 2 keje da siap.ate..main game bole dr pagi sampi petang, ape le salahnye join contest nih. syaratnye pon ate..mak ai...celah gigi je pon. he'eh.cek ohzila rase idokle sampai 10 minit pon buatnye.ate ape tunggu lagi kome oi..join jgn tak join..(+_+).


==================================

+ate ini kisah my bff nye pon+


*paan, elly, ohzila and iqwat fahmi*


1st Q:mule berkawan sejak tahun berapa?

*paan*
kami mule berkawan pon ate sejak tahun 2009 macam tu. cek ohzila terjumpe cik paan ni masa cik ohzila pi johor dengan die dalam 1 program kat kolej. so jumpe2 bole berkawan pastu mmg gile2 ah mamat nih and yg penting die sngt sayang kat awek die.so sweeettt (^_^).

*elly*
ni pon kenal masa 2009 gak.cik elly ni saya kenal die sebab die ni ajk asrama kat kolej.tgok je baik padahal sama2 gile mcm cik ohzila.hahha.cik ohzila suke panggil die mak sebb die ni mmg ade gaye mcm mummy gitu.huhui.

*iqwat fahmi*
juge tahun 2009.cik ohzila ni kenal die sebb die ni exbf pada kawan cik ohzila.and die juge kawan baik pada kawan cik ohzila1 lagi and serumah ngan die.so bile da sama2 lepak so salu sangat lepak so kami jaid sangat rapat




2nd Q: kenapa anda rasa mereka BFF anda?


*paan*
sebab die sangat caring dalam sesuatu keadaan untuk setiap kawan2 di sekeliling die.cik elly juge kate begitu.woot woot.kalau kawankawan die sakit, die sedaya upaya membantu walaupon die xmampu untuk jadi bidan mahupon dukun atau pon lebih saintifik nye cik doktor.hahaha...

*elly*
hai mak aku sorang ni. die sangat bersifat keibuan. die juge ade care nye.ingat lagi masa kami tdo sama2 dalam bus kat belah belakang skali masa pi johor dari perak.sejuk gile, kami pelok same2.oh.mak.rindu mak.oh suaranye juge sangat sedap la.bile nyanyi vibrator suara tekaknye mampu meruntuhkan jambatan pulau pinang woo..hahah

*iqwat fahmi*
die sangat gile.ohzila sangat yakin.die bole menghangatkan suasana suram dengan menjadi badut di khalayak ramai walaupun di Bukit Bintang.sangat suka bermain muzik seperti cik ohzila.and die juga bandmate cik ohzila.yang bestnye, die pernah gorengkan cik ohzila seketul ayam berempah.and sangat sedap.die tidak malu untuk kentut di depan orang.itu yg penting.(+o+).

++++++++++++++++++++++++++++++

(+_=')y
harap2 cik ohzila menang.
woot woot!saya sayang bff saya!yeaha!

sekian: cik ohzila

0 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea