Monday, December 13, 2010

lepak+karaoke

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:59 AM
pak aji n ikhwan

din n rafizi

dayah n me!

ok.pak aji biasala.mr enterframe.


lokasi: restoran bonda,sitiawan,celah perak
time: 1.00 pagi

sekarang ye.saye masih lagi tidak pulang.maap.tgh lepak ngan geng manjung.yela time ni la pon nak lepak.pas ni mmg payahla.wat the surprise, when i met her accidentally si dayah kadzim.
oh teringat pulak dulu die tinggi dari aku.sekarang aku lagi tinggi dari die.
oh yeah.moral of da story:jangan suke ejek org pendek.padan muke.
si tocang dua berkepala satu tu, i mean dayah la, masih lagi berpokpek saperti dulu but aku yakin xleh lawan aku.hahaha.ayat kena kencang baru pokok sume bergoyang.apepon,
pergh.miss her so much damn damn ponggong much.ah.ayat tak payah berbudi bahasa.senang.
damn easy as kopek kacang xpon kopek kuaci.

pak aji,faiz,amru,din,rafizi,ikhwan,shahrul,dayah n me.
saye rase saye xde nak lupe sape2 da.sume da sebut.
tengs pak aji pasal pertemuan ini.ceyh.ayat hot panas.

damn damn damn.
tempat ni da la xde tenet.dengan menggunakan kuasa beruk celcom ni
jadi lambat seketla nak upload mngopload ni.harrram.
papepon,tonite we ols menggunakan kuasa suara yang ade masing2
tok membuahkan bunyi2 dari tekak mendendangkan karoke di hening malam

ohppsss!!!
cik rafizi.kena ucap terima kasih ni gilegile.
satu sebab amik aku n anta aku balik
second sebab kasi pinjam lappy ni.
yeah.tqtq.terase xsaba plak nak publish post ni maslaahnye gamba tu xabis2 lagi dioplot.

tahu x,aku marah betol kalau lagu yang aku suke xdinyanyi betol2.xsedap xpe,tapi jangan la main2.nak main2 atas stage lagi aku hempok kang.(aku tau ckp je.saje nak bertypo lebih)

ok.ke tajuk asal.bile da jumpe exclassmate sekolah rendah mule la berkopek sume cerita di sekolah masa tgh main PJK la.
PJK=Perut Jauh Kedepan
but this is not wat i mean
PJK=Pendidikan Jasmani Kesihatan

gamba da diopload.ok.nampak sangat gambar macam harram.hayyo.tadak clear la.xpela.janji ade.ni sume salah Nokia E71 tu.canggih tapi gamba halo halo kodak lama.

+++++++++++++++++++++++++++++

aku da balik rumah dan masih menyambung penulisan kisah ini
sekarang 3.24 pagi.bayangkan kul berape da ni baru nak balik
tunggu turn aku nyanyi bapak nye lambat
satu benda la kan,bile suku sakat ni bertembung,diorang akan
bergabung kuasa membentuk satu letupan menganjing org
hahaha.lek.aku xemo meh.xpela.guraula selagi hidup.
aku terima seadanye.tapi cik shahrul,perluke nyanyi penoh perasaan?
aku mmg xbole blah?hahaha.but,i like the way he made us laugh
xpela.dari korg berasa ngantok kan.baik aku dikenakan sebegitu rupe

ape2pon,pak aji n shahrul,tengs 4 the belanja kami2.hehe.tqtq,
tengs a alot n a lot with a bunch of smiley from us
tensgs juge pada faiz n amru.even korg da balik dulu
tapi xpela dari aku dengar ade yang kena kunci pagar besi xmasuk2
n to dayah.kedatangan anda menggirangkan lagi aku
cik dayah kompang,saya sayang awak!

sekian.

notahik:korg xpayah la nak baca blog aku ni masa tgh tulis.
tunggu siap la der.tq
(*-*)L


2 comments:

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hahahha..orait la tu..lain kali wat lg tau pic aku kne ade sbb aku kan admin hahahaha...

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

bongok pak aji pkai akaun aku

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea